Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Celeste Buckingham priznala obrovské komplexy
Zdielať na

Celeste Buckingham priznala obrovské komplexy

Archívna reportáž

Speváčka Celeste Buckingham pôsobí mimoriadne sebavedomo a len ťažko si vieme predstaviť, že by taká talentovaná baba mohla mať nejaké komplexy. Ale pozor. Aj úspešné ženy môžu byť občas neisté a cítiť sa nedokonalo.

Podobným problémom si prešla aj mimoriadne talentovaná speváčka Celeste Buckingham, ktorá je vzorom pre mnohé, nielen mladé dievčatá.

Posolstvo

Sympatická brunetka, ktorá premení na úspech snáď všetko, na čo siahne, nebolo spokojná so svojou postavou, a tak sa neodvážila obliecť si ani krásne čierne šaty, ktoré viseli v jej šatníku.

Celeste si však uvedomila, že démon v jej hlave je slabší ako to, že sa miluje presne taká, aká je a svoje posolstvo sa rozhodla posunúť ďalej prostredníctvom príspevku na Instagrame.

Nedávno pokrstila svoj nový album a to priamo u seba v byte. Pozrite si reportáž Alexandry Pavlovič Hinkovej:

"Musím sa priznať, že dlho som sa bála si dať tieto šaty, a to kvôli tomu, že som si myslela, že moje boky sú príliš veľké, a že z pekných šiat budú nepekné. Ale teraz to vnímam inak. Naučila som sa, že pravá dokonalosť je v osobnosti a chovaní človeka a že skrývať svoje skutočné ,,ja” je blbosť! Nemôžem sa furt porovnávať s niekým iným, pretože som, aká som a vždy budem a každy z nás je jedinečný. Dávka zdravého sebavedomia nikdy nikomu neuškodila. Prajem všetkým krásny večer a majte sa radi, lebo ja vás určite mám," napísala s pokorou Celeste.

https://www.instagram.com/p/BcIZkKOgEPM/?taken-by=celbuckingham

Súvisiace články

Najčítanejšie