Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Modelku uniesli a strčili do kufra. Prežila šesť dní pekla
Zdielať na

Modelku uniesli a strčili do kufra. Prežila šesť dní pekla

Médiami otriasla správa o únose dvadsaťročnej modelky. Krásne dievča, ktoré pochádza z Británie, našli talianski policajti v Miláne.

Chloe Ayling, britská modelka, si prešla hotovým peklom. Mladá kráska, ktorá má na sociálnej sieti Instagram viac ako 150 tisíc sledovateľov, bola unesená.

Istý Poliak, ktorý je členom skupiny zameranej na nájomné vraždy, únosy a obchod so ženami, vylákal Chloe do talianskeho Milána pod zámienkou fotenia. Na mieste ju "fotograf" chytil pod krk, zapchal ústa, aby nemohla kričať. 

"Druhá osoba, ktorá mala na sebe čiernu kuklu, mi dala injekciu do pravého predlaktia. Myslím, že som stratila vedomie. Keď som sa prebudila, mala som na sebe ružové body a ponožky. Uvedomila som si, že som v kufri auta s putami na rukách a kotníkoch a s lepiacou páskou cez ústa. Bola som v taške a dýchala som cez malú dierku," uviedla modelka.

https://www.instagram.com/p/BWXMoyAHkZ_/?taken-by=chloeayling

Po šiestich dňoch sa z doposiaľ nevyjasnených príčin únoscovia rozhodli Chloe pustiť. Podľa zahraničných médií zistili, že má doma dvojročné dieťa, čo je pre ich organizáciu nevymysliteľné. Predajom do sexuálnych služieb by porušili vlastný kódex.

Súvisiace články