Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Našiel si kráľ plastík priateľku? Podobajú sa a tiež sa jej rozpadáva tvár
Zdielať na

Našiel si kráľ plastík priateľku? Podobajú sa a tiež sa jej rozpadáva tvár

Vyzerá to tak, že dobre známy plastický krásavec si našiel dievča. A ako sa hovorí, vrana k vrane sadá, aj jeho priateľka je umelá blondínka známa z americkej série Big Brother. Dannielle Westbrook vyzerá hocijako, len určite nie prirodzene.

Slnečná Marbella je obľúbeným centrom dovolenkárov, ktorí majú peniaze. Nájdete tu kotviť arabského princa, či hrať golf hocijakú celebritu plus nejaké plastické monštrá. Presne tam sa teraz nachádza Rodrigo Alves s priateľkou Dannielle.

Sú síce naozaj len dobrí priatelia, ale vyzerá to naozaj tak, akoby k sebe patrili. Obaja preferujú neprirodzený výzor a očividne aj chemický peeling. Westbrook na fotkách vyzerá, akoby ju práve absolvovala a nechala tam polku spodnej čeľuste.

Reprofoto/Xposure

​To ale Kenovi neprekáža a nezabránilo mu to ani v tom, aby plastickú "krásku" vášnivo bozkával. Spoločne si vyrazili zacvičiť a potom šup na snobskú párty.

​Rodrigo je údajne veľkou oporou blondínky. Pred pár dňami jej totižto niekto priamo z ramena ukradol kabelku Louis Vuitton, ktorá nie je práve najlacnejšia, plus prišla o 600 dolárov v hotovosti a ďalšie cennosti. Poriadne to s ňou zamávalo a tak sa schúlila do náruče najznámejšieho Kena.

Reprofoto/Xposure

Súvisiace články