Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Najkrajšie dieťa šoubiznisu? Blonďatý anjelik je dcérka TEJTO slávnej herečky
Zdielať na

Najkrajšie dieťa šoubiznisu? Blonďatý anjelik je dcérka TEJTO slávnej herečky

Blondínky vládnu svetu. A je jedno, koľko majú rokov. Teraz vám však ukážeme rozkošného anjelika, z ktorého besnie celý svet. Vlastne sa ani niet čomu čudovať, stačí sa pozrieť na jej slávnu mamu.

Dcéra Drew Barrymore sa naozaj vydarila. Vlastne jej obe dcérky sú naozaj prekrásne. Obzvlášť staršia Olive, s ktorou jej slávna mama vyrazila na charitatívnu udalosť na podporu pediatrov v New Yorku.

Všetci fotografovia išli do kolien, keď sa Olive začala maznať s obrovským králikom. Je naozaj populárnym dieťaťom a pred kamerami je ako doma. 

https://www.instagram.com/p/BRXHPJmjsC5/?tagged=drewbarrymore

Svoje o tom vie aj moderátorka Ellen DeGeneres, ktorá nedávno obe krásky privítala vo svojej show. Drew sa na jej kresle rozhovorila o minuloročnom rozvode s otcom svojich dvoch ratolestí. S Willom Kopelmanom bola od roku 2012 a ich rozvod bol pre ňu nočnou morou. 

https://www.instagram.com/p/BQ1dNzeh2IU/?taken-by=drewbarrymore

"Tak veľmi som túžila vychovávať dcéry v ultra tradičnej rodine, ale všetko dopadlo presne naopak. Niekedy sa cesta, po ktorej kráčate, vyvíja úplne inak, než ako si ju vysnívate," povedala otvorene. Našťastie má krásnych potomkov, a dcérky ju určite držia nad vodou. Musíte uznať, že sú naozaj mimoriadne roztomilé.

https://www.instagram.com/p/BRY5enkjGF6/?tagged=drewbarrymore

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie