Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Selena sa vyliečila z choroby, našla si novú lásku a na Biebera už nemyslí
Zdielať na

Selena sa vyliečila z choroby, našla si novú lásku a na Biebera už nemyslí

Speváčka Selena Gomez (24) nemala od rozchodu so spevákom Justinom Bieberom príliš veľa šťastia v láske. Naviac ju postretli nepríjemné zdravotné problémy. Pre lupienku musela podstúpiť chemoterapiu. Teraz sa ale blýska na lepšie časy. Z choroby sa dostala a našla si novú lásku, kanadského speváka The Weeknda.

Bieber vraj nový vzťah svojej osudovej lásky nesie pomerne ťažko. Podľa priateľov na ňu nedokáže zabudnúť a dokonca verí, že by sa v budúcnosti mohli k sebe vrátiť. Dokonca sa znížil natoľko, že v žiarlivosti označil hudbu jej nového priateľa za niečo nepočúvateľné.

Selena jeho reakciu okomentovala slovami, že je to pre ňu nepochopiteľné správanie a že svoju šancu Bieber už dávno prepásol. Kanaďan (22) podľa nej nemôže nikoho milovať, pretože neustále chce niečo, čo mať nemôže. "Správa sa ako rozmaznané decko," povedala ostro.

Kamarátka Seleny potvrdila jej slová. "Svoju šancu prepásol. Všetko mohlo byť úplne inak, ale Selena má len jedny nervy. Nebude čakať naveky," uviedla.

"Po tom všetko, čím som si preskákala, si zaslúžim trošku šťastia. Dosť bolo negatívnych vecí," dodala Gomez, pričom narážala na nepríjemnú lupienku, ktorá ju posledné roky trápila. Dokonca musela podstúpiť chemoterapiu. Svitá jej však na lepšie časy. Láska pravdepodobne lieči viac než len ubolené srdce.

Súvisiace články

Najčítanejšie