Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Balúchová reagovala na ostrú kritiku voči Kollárovi. Miluje ho?
Zdielať na

Balúchová reagovala na ostrú kritiku voči Kollárovi. Miluje ho?

V den, keď sa prevalila kauza o maloletej dievčine zo zariadenia Čistý deň, Barbora Balúchová uverejnila na sociálnej sieti inzerát, ktorým hľadala voľný byť pre známeho. Status sa ale stal terčom útokov. Speváčka sa však nedala a reagovala.

Barbora porodila na začiatku roka Borisovi Kollárovi dieťa číslo 10. Prominentný otecko momentále čelí nechutnej kauze s neplnoletou dievčinou zo zariadenia Čistý deň. 

Na Facebooku uverejnila Balúchová nevinný inzerát ohľadom prenájmu bytu pre známeho. To, čo status spustil, asi Barbora nečakala. Veľa ľudí sa jej síce v komentároch zastávalo, ale našli sa aj takí, ktorí poriadne okorenili príspevok. 

​Najhorším útokom bolo vyjadrenie Márie, ktorá napísala: "Trápne a nechutné bolo, keď dala 50-ročnému, asi jednorázovka, kedže ani nikdy vzťah nemali – tiež o niečom svedčí.. koľko rokov má jej otec?“

Barbora reagovala veľmi inteligentne a nepriamo vyjadrila Borisovi svoje vyznanie lásky: "Keď niekoho milujete neriešite absolútne vek!!! A vám prajem nájsť pokoj v srdci a duši, lebo takéto komentáre môže napísať len žena, ktorú niečo neskutočne trápi. Držkajte sa.“

Súvisiace články

Najčítanejšie