Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jennifer po rozchode netrpí samotou. Spoločnosť jej robí TENTO slávny športovec
Zdielať na

Jennifer po rozchode netrpí samotou. Spoločnosť jej robí TENTO slávny športovec

Popová latino diva je aj s päťdesiatkou na krku poriadna sexbomba a o nápadníkov nemá núdzu. Sotva sa rozišla s raperom Drakom, a už jej má spoločnosť robiť ďalší známy muž.

Jennifer Lopez (47) má za sebou tri rozvody. Hrozil jej aj štvrtý, keďže svadba s Bennom Affleckom bola na spadnutie, avšak zostali nakoniec iba zasnúbení. Speváčka v zrelom veku uprednostňuje výrazne mladšie ročníky. S raperom Drakom, ktorý bol o sedemnásť rokov mladší od nej, či s tanečníkom Casperom Smartom, ktorý má len 29 rokov.

Tentokrát však dala prednosť mužovi, ktorý je takmer jej veková kategória. Je srdce si získal bývalý hráč baseballu Alex Rodriguez alias A-Rod. "Randia spolu niekoľko týždňov, Jen je nadšená. Veľkou výhodou je, že aj on má deti," prezradil zdroj.

https://www.instagram.com/p/BRZsJC5j79W/?tagged=jenniferlopez

Rodriguez má bohaté skúsenosti so slávnymi ženami. Spával s Kate Hudson (37), ktorá teraz zahrieva posteľ Bradovi Pittovi, či s Cameron Diaz (44). Speváčka má s exmanželom Marcom Anthonym dvojičky Maxa a Emmu (9), bývalý profesionálny hráč má dcéry Natashu (12) a Ellu (8).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie