Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Šéf Facebooku sa stane dvojnásobným otcom! Dočká sa chlapca?
Zdielať na

Šéf Facebooku sa stane dvojnásobným otcom! Dočká sa chlapca?

Je šéfom najpopulárnejšej sociálnej siete na svete, ktorú každý mesiac použijú takmer dve miliardy ľudí. Aj napriek obrovskému biznisu si hlava Facebooku Mark Zuckerberg (32) nájde čas aj na osobný život. Jeden z najvplyvnejších ľudí sveta oznámil radostnú novinu. Jeho manželka Pricsilla Chan (32) je opäť tehotná.

Správu zverejnil, ako inak, než na Facebooku. S nadšením prišli aj obavy. "Keď sme zistili, že Priscilla je znovu tehotná, naše prvé obavy boli, či bude dieťatko zdravé," napísal miliardár.

Per má už pätnásťmesačné dievčatko Max. "Dúfal som, že aj druhé dieťa bude dievčatko. Nedokázal som si predstaviť väčší darček ako sestričku. Som šťastný, že Max a naše nové bábätko budú mať jeden druhého," dodal úprimne.

Zuckerberg priznal, že sa o prvé dieťa pokúšali poriadne dlhú dobu. Priscilla mala veľký problém otehotnieť, pričom dokopy trikrát potratila. Sám Mark vie, aké to je vyrastať so sestrami. "Mám ich tri, naučili ma, ako sa učiť od múdrych a silných žien. Neboli to iba moje sestry, ale aj moje najlepšie kamarátky," napísal.

Súvisiace články

Najčítanejšie