Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Živý Ken v plavkách ukázal umelé brušáky. TOTO je fakt nechutné!
Zdielať na

Živý Ken v plavkách ukázal umelé brušáky. TOTO je fakt nechutné!

Rodrigo Alves, ktorému sa nedávno rozpadávala tvár, je už zase vo forme. Jazvy sa mu zahojili naozaj dôkladne a tak sa opäť môže chváliť svojím výzorom. Tentokrát sa ukázal v plnej poľnej - vyzliekol sa do plaviek.

Rodrigo nie je fitness nadšenec, skôr naopak. Na čo si ale potrpí, sú okrem plastík aj rôzne omladzovacie procedúry a diéty. Jedna z takých mu ale nedávno takmer zničila tvár, avšak šikovní lekári dali živého Kena dokopy a čuduj sa svete, jazvy sú preč.

Všetko umelé

Telo má síce samý sval, ale sú to iba vymodelované výplne. "Ľudia mi často hovoria, ako dobre vyzerám, aký som fit, ale moje brušáky nie sú pravé. Mám silikónové implantáty za 22 tisíc libier. Aj moje ramená sú falošné. Stáli 7 tisíc libier. Inak nezabehnem ani kilometer, vyzerám pritom, akoby som každú chvíľu mal skolabovať," priznal.

Teraz drží mimoriadne prísnu diétu, aby sa na jeho tele neobjavil ani gram tuku navyše. Aby toho nebolo málo a vyzeral naozaj dokonale, skočil si na nástrek kože, pretože keď máte na svojom tele všetko umelé, prečo nie aj opálenie? 

https://www.instagram.com/p/BRbr6fSjJls/?taken-by=rodrigoalvesuk

Otázkou zostáva, ako môže organizmus niečo také vydržať. Možno sa nabudúce dočkáme, že mu počas fotenia odpadne napríklad noha.

Súvisiace články