Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Modelka Kičikoleva odchádza za svojou láskou do Švajčiarska
Zdielať na
Móda

Modelka Kičikoleva odchádza za svojou láskou do Švajčiarska

Modelka Ivana Kičikoleva už mnoho rokov irituje takmer všetky ženy dĺžkou svojich nôh a dokonalou postavou. Pre všetky jej neprajníčky máme dobrú správu.

"Ja mám priateľa, ktorý hrá tenis, nie je Slovák, ale Švajčiar," hovorí modelka Kičikoleva. Spolu sú už štyri roky a Ivanu už svrbí prst, na ktorom by sa mohlo trblietať niečo zásnubné.

" Sme spolu 4 roky. Na termín svadby sa treba opýtať jeho, ale momentálne je v Ázii," hovorí modelka. A to je ten problém - Marco, Ivanin priateľ, je stále na cestách, a tak na zásnuby asi neostáva čas.

Svadbe sa nebránim

"Podľa mňa každá sa chce vydať, ja sa nebránim, už mám 30 rokov, rodina sa pýta, je to na mužovi a na mne, ci príjmem," vysvetľuje Kičikoleva. Keby sa opýtal, vraj by žiadosť o ruku prijala.

"Trávime spolu veľa času v zahraničí a niekde nie je povedané, že sa tam neplánujem odsťahovať. Asi príde odchod do Švajčiarka," hovorí.

Nie je to môj domov

Do krajiny fantastickej čokolády, presných hodiniek a chutných syrov. "Mám rada Švajčiarsko. Obľúbila som si ľudí, pracovala som tam. Nie je to môj domov, ale som tam rada," pokračuje Kičikoleva.

S modelkou sa rozprávala redaktorka Alexandra Pavlovič-Hinková:

Zdielať na

Súvisiace články