Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kičikoleva (27) a pravda o jej kráse: Kilá mejkapu a plastika
Zdielať na
Showbiznis

Kičikoleva (27) a pravda o jej kráse: Kilá mejkapu a plastika

Kilogramy mejkapu, dokonalý účes, tvár bez vrások, aj to sú spôsoby, ktoré vám pomôžu v každom veku vyzerať na sladkých -násť. Tento trend je v súčasnosti veľmi populárny. Modelka Ivana Kičikoleva má svoj vlastný recept, ako vyzerať dobre. Inšpiráciou môže byť aj taká Sisa Lelkes Sklovská...

V šoubiznise sa traduje, že speváčka Lelkeš Sklovská trávi pred vystúpením pomerne veľa času v maskérni. Ona sa ale spolieha najmä na dobrú náladu. Oficiálne...

"Som optimistický človek, celý život. Mám rada ľudí, som stále v dobrej nálade a to je strašne dôležité, podľa mňa. Ja sa smejem od rána do večera," hovorí Sisa.

Modelka Kičikoleva je od speváčky takmer o dve desaťročia mladšia. Plastikou pomohla len svojim prsiam. Aby bola krásna aj pre okolie, tak sa o seba stará.

"Čo všetko pre to robím? Tak v prvom rade sa zdravo stravujem, v druhom rade veľmi veľa cvičím. Milujem plávanie, fitness, wellness, všetky tieto veci oddychové. Masáže sú veľmi dôležité, pretože stuhnuté svaly nemôžu byť funkčné," prezrádza modelka Kičikoleva.

No a v neposlednom rade si aj ona trochu pomôže. "Kvalitná kozmetika, starostlivosť nechty vlasy. To je všetko bežné u mňa," dodáva Ivana Kičikoleva.

zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie