Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Plačková (22) aj Kičikoleva (29) by si rady poistili prsia
Zdielať na
Showbiznis

Plačková (22) aj Kičikoleva (29) by si rady poistili prsia

Veľkou módou je teraz dať si poistiť isté časti tela. Známe hollywoodske hviezdy si poisťujú nohy, hlas... Naše celebrity aj prsia. To je prípad modelky Ivany Kičikolevovej a bývalej súťažiacej reality šou Hotel Paradise Zuzany Plačkovej.

"Na koľko si cením prsia? Pocitovo veľmi veľa. Musím sa priznať, mám rada svoje telo, človek by sa mal mať rád," hovorí modelka Kičikoleva. A čo sa peňazí týka, aj na to má sexi modelka veľavravnú odpoveď. "Peňažne? K nezaplateniu," dodáva.

Ivanka a keby sme predsa len chceli vedieť nejakú peknú sumu, tak? "Nejaké číslo? Keby idem uzavrieť poistku, ako JLo, na svoj zadok? Tak aby som povedala číslo - 2 milióny eur?" pokračuje.

No, to je rovnako krásne číslo, ako jej vnady. Pomerne rovnakú predstavu má aj majiteľka čerstvých dvoch 800-mililitrových implantátov. "Ak by som si dala poistiť prsníky, tak za cenu asi najvyššiu," hovorí Plačková.

Po chvíľke váhania bola blondínka konkrétnejšia. "Koľko by som mala na účte, záleží podľa financií," dodáva Plačková. Ďalšie chvíľkové váhanie ju však utvrdilo v tom, že to vlastne nepotrebuje, lebo zrejme na Slovensku jej prsiam žiadne nebezpečenstvo nehrozí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie