Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ivana Kičikoleva (27): Nechcem prísť o svoje prsia!
Zdielať na
Móda

Ivana Kičikoleva (27): Nechcem prísť o svoje prsia!

Človek musí spraviť v živote niekoľko ťažkých a niekedy veľmi radikálnych rozhodnutí. Medzi také určite patrí amputácia prsníkov. Podstúpili by tento zákrok aj naše známe tváre? Modelka Ivana Kičikoleva má v tejto veci jasno.

Nechali by si známe Slovenky odstrániť prsia, tak ako to urobila aj Angelina Jolie? "Ona si dala odstrániť prsníky kvôli zdraviu, tak to chápem. Radšej prísť o prsníky ako o celý život, takže si myslím, že urobila správne rozhodnutie," hovorí súťažiaca v Hoteli Paradise 21-ročná Zuzana Plačková.

"Ja si myslím, že by si človek nemal zbytočne privolávať chorobu, kým tu nie je. To je jedno, či mala predispozíciu. Ja by som to neurobila," vraví modelka Ivana Kičikoleva.

"Aby sa jedna zdravá, krásna a úspešná žena sa zapodievala takýmito myšlienkami a drastickými myšlienkami, je choré a veľmi scestné," vraví 47-ročná speváčka Sisa Lelkeš Sklovská.

Práve prsia sú znakom ženskosti a pochopiteľne sa páčia aj mužom. Zuzana Plačková si tie svoje nedávno dala zväčšiť, no pokojne by sa ich vzdala, ak by jej išlo o život. "Keď si dáte tričko, aj malé prsia či žiadne prsia sú pekné," vraví.

Modelka Ivana Kičikoleva by svoje rozhodnutie dôkladne zvážila. "Pozitívne by som myslela, aspoň by som sa snažila. Nezobrala by som ten doktorov názor, lebo aj doktori sa častokrát mýlia," hovorí Kičikoleva.

Sisa Lelkeš Sklovská sa snaží myšlienkam na zlé veci a choroby vyhýbať a verí, že vďaka tomu sa do situácie, v akej sa ocitla herečka Angelina Jolie nikdy nedostane.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na