Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Trapas! Jennifer Garner (42) nechtiac ukázala nohavičky!
Zdielať na
Móda

Trapas! Jennifer Garner (42) nechtiac ukázala nohavičky!

Zdroj: Isifa

Herečka Jennifer Garner zažila ukážkové módne faux-pas, keď na premiére filmu Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day ukázala nohavičky. Teraz všetci vedia, čo nosí žena Bena Afflecka (42) pod šatami.

Jeden nestrážený moment a Jennifer Garner ukázala to, čo nechcela. Na premiére nového filmu Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day herečka zažiarila v jednoduchých čiernych šatách.

Pri veselom rozhovore so svojím hereckým kolegom a komikom Stevom Carellom si herečka nechtiac zdvihla šaty a škandál bol na svete.

Krásna herečka ukázala, že je fanúšičkou sťahovacej bielizne. Špeciálne nohavičky, ktoré mala na sebe, ženám formujú bruško, zadok a sťahujú stehná.

Jennifer Garner a Steve Carell

Isifa

Jennifer Garner však podobnú funkčnú, ale nie veľmi zvodnú bielizeň nepotrebuje! Aj po troch pôrodoch má ukážkovú postavu.

Na druhej strane, módne faux-pas by nabralo oveľa škandálnejšie rozmery, keby Garner na sebe žiadne nohavičky nemala. Naostro si do spoločnosti vyšlo už niekoľko hviezd na čele so škandalóznou Paris Hilton či Kim Kardashian.

Nenechajte si ujsť: Herečka Keira Knightley (29) ukázala prsia: Malé, ale pravé!

Jennifer Garner

Isifa

Súvisiace články