Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Speváčka Nicole Scherzinger (36) ukázala dokonalý zadoček!
Zdielať na

Speváčka Nicole Scherzinger (36) ukázala dokonalý zadoček!

Zdroj: Isifa

Speváčka Nicole Scherzinger si užíva slnečné lúče na dovolenke v Španielsku. V bikinách predviedla tmavá krásavica dokonalú postavu.

Užíva si končiace leto! Speváčka a tanečníčka Nicole Scherzinger sa rozhodla stráviť dovolenku na jachte v Španielsku. Užíva si sladké dni ničnerobenia a dráždi mužskú fantáziu!

Bývalá členka dievčenskej skupiny The Pussycat Dolls predviedla ukážkovú postavu v pruhovaných bikinách. Nicole je v perfektnej kondícii a môže sa pochváliť štíhlym pevným telom.

Paparazzom sa podarilo ukoristiť zábery, na ktorých sa speváčka opaľuje, zabáva s priateľmi či pózuje do súkromného archívu opretá o zábradlie lode. Špeciálnu pozornosť si vyslúžili obrázky jej dokonalého pozadia.

Nicole Scherzinger a jej pekné pozadie

Isifa

Nicole Scherzinger sa na dovolenku do Európy vybrala s kamarátmi bez priateľa Lewisa Hamiltona (29). Vzťah speváčky a úspešného pilota Formuly 1 je ako na hojdačke. Rozišli sa už niekoľkokrát, no zdá sa, že si nevedia dať definitívne zbohom.

Naposledy sa dali opäť dokopy v marci tohto roku, no nie je isté, či sú stále spolu. Ich vzťah s prestávkami trvá od roku 2007.

Nicole Scherzinger

Isifa

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie