Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Topmodelka sa chcela zabiť v čase randenia s DiCapriom
Zdielať na

Topmodelka sa chcela zabiť v čase randenia s DiCapriom

Archívna reportáž

Topmodelka Gisele Bündchen (38) mala po pôrode depresie z meniacej sa postavy. Dala si preto urobiť prsia, čo neskôr oľutovala. V rozhovore priznala aj to, že v čase, keď randila s Leonardom DiCapriom (43), sa chcela zabiť.

Gisele Bündchen sa v roku 1997 dostala na výslnie vďaka módnej prehliadke Alexandra McQueena. 

​Rok po prehliadke sa objavila na titulke prestížneho magazínu Vogue. Prekrásna Brazílčanka zarobila vďaka zmluve so značkou Victoria´s Secret 25 miliónov dolárov. 

Dvadsať rokov po tom modelka priznala, že jej sebavedomie bolo po pôrode detí Benjamina (8) a Vivian (5) na nule. Celý život na sebe pracovala a celý život jej každý chválil postavu. Po kojení sa jej ale zmenšili prsia, každé malo inú veľkosť a modelka začala mať depresie. 

V roku 2015 si nechala urobiť plastiku pŕs a rozhodnutie okamžite oľutovala. 

"Cítila som sa ako v inom tele. Prvý rok po operácii som nosila o niekoľko čísel väčšie oblečenie. Cítila som sa nepridzene," priznala.

Dodala aj, že v roku 2005 denne fajčila cigarety, pila fľašu vína a tri frappucina. Zo dňa na deň skoncovala s múkou a cukrom, začala sa venovať meditácii a jóge. Opustila tiež svojho vtedajšieho partnera, hollywoodskeho herca Leonarda DiCapria. Vo vzťahu s ním si prišla osamelá a dokonca uvažovala aj o samovražde. 

Dnes je šťastne vydatá za hráča amerického futbalu Toma Bradyho (41).

Súvisiace články