Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 6 - Dominika Pernišová (23)
Zdielať na
Móda

MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 6 - Dominika Pernišová (23)

Predstavujeme vám šiestu z dvanástky finalistiek súťaže Miss Slovensko 2014, Dominiku Pernišovú.

Má 23-rokov a súťaž Miss Slovensko je pre ňu skúškou, či dokáže prekonať samú seba. "Do súťaže som sa prihlásila, pretože minulý rok som sa semifinále nezúčastnila, tak som to skúsila znova," zdôvodňuje svoje rozhodnutie Dominika Pernišová.

A opäť zabodovala a dostala sa až do finálovej dvanástky. Dominika výzvy jednoducho miluje a táto súťaž je pre ňu veľkou výzvou. Dominika priznáva, že súťaž a prípravy na ňu si predstavovala trochu inak. "Je to nad moje očakávania, myslela som, že to bude trochu ležérnejšie," hovorí finalistka s číslom 6.

Lenže finalistky musia absolvovať niekoľko sústredení, fotografovaní, nácvikov. Dominika to našťastie zvláda, no chýba jej domov a tým je pre ňu Anglicko. "Odišla som do zahraničia pred dvomi rokmi s expriateľom." S expriateľom, pretože teraz už má nového, s ktorým šťastne žije neďaleko Londýna.

Dôvod, prečo odišla na upršané ostrovy bol prostý. "Nezobrali ma na vysokú školu, tak som nechcela ostať na Slovenku. Chcela som skúsiť niečo nové," dodala Dominika Pernišová, ktorá chcela študovať masmediálnu komunikáciu, no teraz premýšľa nad štúdiom psychológie a sexuológie. A okrem toho o sebe prezradila aj to, že je rockera, aj keď tak nevyzerá. Dominika miluje rockovú hudbu a tvrdú metalovú hudbu. Vraj sa pri nej dokáže poriadne vyblázniť.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na