Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Misska Chomisteková (19) ukazuje prsia, chodí naostro!
Zdielať na
Móda

Misska Chomisteková (19) ukazuje prsia, chodí naostro!

Prišiel jej veľký deň! V pondelok popoludní odcestovala Miss Slovensko, Karolína Chomisteková do Jakarty, kde bude Slovensko reprezentovať na súťaži Miss World. A my vieme nielen koľko kufrov si zabalila, ale aj to, akými šatami ich naplnila. A že chodí naostro.

Dokazujú to zábery, ktoré urobil náš štáb. POZRITE SI FOTOGALÉRIU.

Takmer mesiac si bude mladučká kráska užívať krásy indonézskej Jakarty. Teda, užívať ako užívať... Ešte pred odletom nám prezradila, že nielen súťaž, ale aj cesta a pobyt v cudzej krajine bude pre ňu nová životná skúsenosť.

"Nikdy som nebola tak ďaleko od domu, a na tak dlho," hovorí Chomisteková. "Čaká ju tam mesiac driny - dievčatá tam majú každý deň charitatívne večierky, aukcie, akcie, čaká ich tam kopec driny," opisuje tvár súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

Magda vie o čom hovorí, pred rokmi zažila čosi podobné, i keď len v susednom Poľsku. Princíp súťaže sa však nemení. Všetky dievčatá čaká množstvo cestovania, navštevovania sirotincov, nemocníc, pomáhania a pri tom všetkom musia stále vyzerať krásne, upravene a hlavne pozitívne a sviežo.

"Idem sama a moja batožina. Je to presne jeden kufor a jedna príručná taška," dodáva. To naozaj nie je veľa! Okrem plaviek si do kufra zabalila aj šaty, ktoré vznikli iba kvôli súťaži Miss World. Do väčšiny šiat si Karolína neoblieka podprsenku, pôsobí to sexi a možno si tak zvýši šance na výhru. 

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na