Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 9 - Zuzana Hercegová (18)
Zdielať na
Móda

MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 9 - Zuzana Hercegová (18)

Predstavujeme vám siedmu z dvanástky finalistiek súťaže Miss Slovensko 2014, Zuzanu Hercegovú.

Zuzana je veľmi zvláštna a jedinečná finalistka súťaže Miss Slovensko. "Do súťaže miss som sa prihlásila preto, lebo mám cukrovku od mojich 6-tich rokov. Chcem ukázať diabetikom, že nemajú stáť bokom, splniť si svoje sny a snažiť sa prežiť úspešný život," vysvetľuje sympatická brunetka.

Ona sama je dôkazom toho, že sa to naozaj dá a na sústredeniach to dokazuje aj ostatným jedenástim dievčatám. "Cukrovka mi ovplyvňuje život. Musím si štyrikrát denne pichať inzulín, kontrolovať glykémiu, dávať pozor na stravu, pohyb a vedieť to všetko zosúladiť, aby to hralo dokopy," vysvetľuje Zuzana Hercegová.

Úspešne sa jej to darí a tak už má aj ďalší sen. "Rada by som študovala masmediálnu komunikáciu alebo žurnalistiku, uvidíme, čo z toho sa podarí," dodala. V plnení jej snov jej pomáha aj jej veľká láska - jej priateľ. Spoznali sa keď prišla Zuzana na nový školu. Je to totiž práve on, kto ju podporoval v tom, aby a do súťaže Miss Slovensko prihlásila. "Zažili sme spolu veľa krásnych chvíľ. Napríklad sme boli kráľ a kráľovná plesu a tak sa mi splnil môj veľký sen z detstva," prezradila finalistka Miss Slovensko s číslom 9.

Zuzka vraj vždy chcela tancovať, no kvôli cukrovke nemohla. "Vďaka školskému plesu, ktorý je každý rok sme chodili na kurz tanca a moli sme sa zapojiť do súťaže. Potom sme ju vyhrali a splnil sa mi ďalší sen." Uvidíme či sa jej splní aj ten o korunke krásy.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na