Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Barbora Kolárikova (14): Vychádzajúca hviezda modelingu!
Zdielať na
Móda

Barbora Kolárikova (14): Vychádzajúca hviezda modelingu!

Osem miliónové mesto v Číně, Šenčen bude stredobodom ženskej krásy našej planéty. Práve v tomto meste sa uskutoční svetové finále súťaže Elite Model Look a svoje želiezko v ohni v ňom bude mať aj Slovensko!

400 000 dievčat zo 60 krajín. Skúsili to v národných kolách najväčšej súťaže mladých modeliek na svete a postúpili do čínskeho Šenčenu, aby zabojovali o víťazstvo vo svetovom finále!

Práve na tomto mieste sa v minulosti rodili najslávnejšie modelky sveta.

Krásne tmavovlásky aj blondýnky. Dokonalé postavy a priemerný vek len 16 rokov. V Číne sú už 10 dní. 10 dní potu a driny zažíva aj víťazka národného kola Slovenskej republiky Barbora Koláriková.

"Najprirodzenejšie je pre mňa fotenie," prezradila len 14-ročná Barbora, víťazka Ellite Model Look 2013.

"Dnes sú už oveľa skúsenejšie. Byť v Číne na svetom finále je pre mnohé modelky naplnením svojho veľkého sna," myslí si riaditeľ Ellite Model Look Saša Jány.

Budíček je o siedmej ráno, potom raňajky a potom tvrdá práca. Slovenka Barbora pracuje na svojej chôdzi, skúša tie správne pózy pred fotografmi, behajú okolo nej vizážisti. Naspäť sa vracia až o desiatej večer, čas na odpočinok prakticky neexistuje.

"Všetko to robíme stále a stále dookola, aby sme boli čo najlepšie," dodala nádejná modelingová hviezda Barbora Koláriková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Martin Krpač

Zdielať na