Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Outfity Michaela a Catherine OČAMI odborníka
Zdielať na

Outfity Michaela a Catherine OČAMI odborníka

Archívna reportáž

Cez víkend prišla na Slovensko slávna hollywoodska manželská dvojica Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones na súkromnú návštevu rodinných priateľov. Ich pobyt sa však nezaobišiel bez patričného humbuku. Povedzme si úprimne, hviezdy svetového formátu nenavštevujú našu krajinu každý deň.

​V pondelok navštívila manželská dvojica televíziu JOJ, odkiaľ odletela do Vysokých Tatier. 

Priniesli sme vám článok o tom, ako reagovali na Michaela Douglasa a Catherine Zeta-Jones moderátori a redaktori TV JOJ. Čítajte TU.

Znalci štýlu

​Nás však zaujímalo aj to, čo povedal na margo ich outfitov známy prísny štylista z Nákupných maniačok Marián Hornyak. 

"Catherine nám nepriniesla veľkú módu, ale oveľa sympatickejší ležérny a pohodový denný outfit. Zvolila veľmi trendy široké pruhované nohavice s voľnou čiernou košeľou. Pôsobila, akoby išla na prechádzku po plážovej promenáde niekde na francúzskej riviére. Sme radi, že sa u nás naladila na takúto príjemnú náladu. Letnú štýlovosť podpisuje aj čiapka, taška i jemnejšie doplnky. Skvelým kúskom sú parádne okuliare, ktoré síce zahaľujú krásne oči, ale myslím, že i tak je neprehliadnuteľná," reagoval Hornyak na pôvabnú Zeta-Jones

​V ničom ale nezaostával ani jej manžel Michael Douglas. "Michael je preukázateľne znalcom štýlu a sám má skvelý vkus, čo dokazuje už samotnou Catherine po svojom boku. Z veku si ťažkú hlavu nerobí a svojim outfitom si dokáže ubrať pekných pár rokov. Pôsobí veľmi sviežo a mladistvo, čomu určite napomáha tričko s potlačou a športová čierna bunda. Tiež siahol po maskovacích prvkoch ako šiltovka a slnečné okuliare. My to máme ale overené, je to naozaj on a jeho charizma na chvíľu zaplnila našu televíziu," dodal odborník.

Pozrite sa, ako to vyzeralo po príchode hviezd do televízie JOJ:

Súvisiace články