Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
ČO hovoria jojkári na nečakanú hviezdnu návštevu Michaela Douglasa a Catherine Zeta-Jones?
Zdielať na

ČO hovoria jojkári na nečakanú hviezdnu návštevu Michaela Douglasa a Catherine Zeta-Jones?

Archívna reportáž

Keď sa hviezdna hollywoodska dvojica zjavila v priestoroch TV JOJ, ako prvá ich videla SBS služba na recepcii. Tí neverili vlastným očiam, aké hviezdy k nám zavítali.


"Bolo cítiť, že si rozumejú. A hoci je medzi nimi veľký vekový rozdiel, nebolo ho badať. Mala som z nich veľmi príjemný pocit. Na nič sa nehrali, išla z nich pokora. Catherine neriešila makeup, bola prirodzená, rovnako aj Michael. Odpovedali mi na každú otázku, nemali s ničím problém. A hlavne, nebolo cítiť, že sú hollywoodskymi hviezdami, správali sa naozaj úplne normálne," reagovala na hviezdnu dvojicu moderátorka šoubizu Erika Barkolová, ktorá s nimi robila aj rozhovor v priestoroch luxusného bratislavského hotela. 

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones, ktorí sú na súkromnej návšteve rodinných priateľov, sa potom presunuli na návštevu TV JOJ. 

Charizma, s akou sa ešte nestretli

​Tam ich ako prvých uvidela SBS služba na recepcii. Tí neverili vlastným očiam. 

"Áno, boli sme v šoku, postavili sme sa, aby sme sa naozaj presvedčili, že sú to oni," reagovali nadšení zamestnanci, pre ktorých to bol nepochybne prvé a možno aj posledné stretnutie so skutočným Hollywoodom. 

TV JOJ/topstar.sk

Po televízii ich sprevádzal moderátor a šéf spravodajského portálu noviny.sk Adam Zavřel s vedúcou televízneho spravodajstva Evou Nocarovou.

Pozrite si priložené VIDEO, ako ich naši jojkári sprevádzali po priestoroch televízie:

"Zážitok, aký sa už asi nezopakuje? Nie som lovec celebrít, ale poviem vám, pri tomto páre som mal zimomriavky. S takou charizmou som sa ešte nestretol. Michael Douglas, ktorého považujem za PÁNA herca je nesmierne príjemný a jeho nemenej talentovaná manželka stále vyráža dych svojou krásou. Maniere a nejaké pózy by ste u nich hľadali márne, sú ľudskí, a predsa z nich vyžaruje, že sú hviezdy. Zaujímali sa o všetko - pozreli si náš newsroom, nakrúcanie show Moja mama varí lepšie ako tvoja a vyskúšali si aj moderovanie v spravodajskom štúdiu. Bolo mi obrovskou cťou," neskrýval emócie

Zážitok na celý život

Aj kameraman Vlado Šrámek, ktorý sa so celebritami počas výroby často stretáva, bol očarený. 

"Michael a Catherine ma prekvapili svojou dobrou náladou, išla z nich pozitívna energia. Bol to pre mňa zážitok vidieť ich a pozdraviť sa s nimi," povedal. 

Pozrite si Douglasa a Zeta-Jones v našom jojkárskom štúdiu:

​Aj redaktorky domáceho spravodajstva boli z hollywoodskej dvojice namäkko. Zaskočili ich počas prechádzky cez spravodajský newsroom pri písaní reportáží. 

"Bol to úplný šok, ktorý sa zmenil na príjemné prekvapenie. Človek píše, posiela otázky na prokuratúru a naraz ide oproti slávny hollywoodsky herecký pár. Fakt zážitok na celý život. Veľmi milé bolo, ako každého z nás s úsmevom pozdravili," povedala nadšená Miroslava Štrbáková Urbanovičová. 

"Sedíme si tu s Alenkou (Alena Stračiaková, pozn.red.) a píšeme na počítači. Jedným okom vidím, že zase nejaká návšteva, ukazujeme priestory redakcie a fakt že meter odo mňa počujem Hello. A na nás sa normálne usmieva ten pán z filmového plátna s manželkou. Odpadli sme úplne! Fakt milý a sympatický pár," povedala redaktorka Barbora Jánošová. 

Tú doplnil aj redaktor spravodajstva Peter Petrus. 

"Bolo to veľké prekvapenie, pretože ich príchod sme nečakali. Až po pár sekundách som si zabratý v práci uvedomil, že sú to oni. Ak nabudúce príde Woody Allen, alebo Meryl Streep, už možno stihneme prehodiť aj pár slov, či spoločné foto," dodal Petrus.

Súvisiace články

Najčítanejšie