Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Nová dvojica v spravodajstve JOJky? Balia si Barmošová s Mečiarom kufre?
Zdielať na

Nová dvojica v spravodajstve JOJky? Balia si Barmošová s Mečiarom kufre?

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones, ktorí boli na Slovensku na súkromnej návšteve rodinných priateľov navštívili aj televíziu JOJ. Zamestnanci zostali šokovaní, ale čo moderátori Novín či KRIMI? Veď predsa si hviezdny hollywoodsky pár sadol priamo na ich stoličky v spravodajskom štúdiu.

Moderátorka Lucia Barmošová v tom má jasno. "Skvelí, spontánni,charizmatickí! Ja by som s nimi dvoma pozerala asi aj rybársku reláciu, hoci ryby nechytám. Skutočne veľké osobnosti a Michael je pre mňa herecká jednotka," povedala Lucia po tom, ako videla video z spravodajského štúdia. 

​ Mečiar: Oni sú "great" 

"Chcelo by to ešte trošku sa zohrať, ešte aj práca s mikrofónom, ale je to Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones, tak sú great (úžasní, pozn.red.)," hovorí Jano Mečiar. 

"Bolo určite super vidieť po dlhom čase Michaela Douglasa. Ten aj keby sa na hlavu postavil a čokoľvek, on bude vždy úžasný a fantastický ako všetky desaťročia. A Catherine Zeta-Jones, keďže som fanúšikom tohto páru, tak musím len povedať aj voči nej len superlatívy. Bola úžasná. Ale mohla by sa trošku menej vlniť a flirtovať s kamerou, lebo toto by jej asi vo vysielacom čase naživo neprešlo," povedala moderátorka KRIMI Monika Bruteničová. 

"Sú uvoľnení, nie sú strnulí. Dokonca vidno, že majú nádherný vzťah, pretože pán Douglas už chcel niečo povedať, ale odmlčal sa, lebo si nebol istý či jeho partnerka už dopovedala," uviedol moderátor Pavol Michalka. 

"Chvíľu to vyzeralo, že si skáču do rečí, toto by si nabudúce mohli odpustiť. Vyzerajú dobre, vyzerajú,vyzerajú svetovo," doplnil Michalka

Parišková: Na moderátorov spravodajstva majú správny vek

Moderátorka Novín Aneta Parišková má v tom jasne. Hollywoodske hviezdy spĺňajú jej kritériá, minimálne čo sa veku týka. 

"Myslím, že práve som skončil, pretože tento pán ma s prehľadom strčil do vrecka," hovorí moderátor Novín o 17-ej Adam Zavřel.

"Treba povedať, že Catherine  je veľmi sympatická dáma, ktorú má evidentne kamera veľmi rada. Majú výhodu títo dvaja, že keby boli moderátori spravodajstva, tak majú ten správny vek. Myslím si, že moderátori spravodajstva by mali byť zrelí ľudia, nie takí úplne, úplne mladí," hovorí moderátorka Novín Aneta Parišková. 

"No to si mi veľmi nepomohla," skočí jej do rečí Zavřel. "Aj tak si vravel, že si skončil," dodáva so smiechom Aneta. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie