Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kate šokovala výberom šiat, nahnevaný výraz baví celý svet
Zdielať na

Kate šokovala výberom šiat, nahnevaný výraz baví celý svet

Archívna reportáž

Vojvodkyňa Kate si na akciu zvolila model šiat z dielne Epopine. Stretla sa v nich s učiteľmi a žiakmi na dvoch školách v rámci Týždňa detského duševného zdravia. Svetu neušla drobnosť, ktorá baví.

Manželka princa Williama si vybrala zo skrine výrazne zelené šaty. Matka troch detí má v obľube značku Epopine, ktorá sa inšpiruje čistými líniami päťdesiatych rokov. 

Dvojtisícové šaty doplnila čiernymi pančuchami a kotníkovými topánkami. Svet si všimol jeden malý, zato zvláštny detail. Na prednej strane šiat sa nachádzajú dve vrecká, ktoré spoločne s gombíkmi pripomínajú nahnevanú tvár. 

"Niekto nebol očividne šťastný, že ho ráno vytiahli zo skrine. Rozhodne sú to tie najviac naštvané šaty," píše sa na sociálnych sieťach.

Pozrite si priložené VIDEO: 

Alarmujúce čísla

Kate prišla na stretnutie s učiteľmi a žiakmi s fotkou svojich troch detí. Práve tie jej robia v živote najväčšiu radosť. 

​Trojnásobná matka sa aktívne venuje osvete detského duševného zdravia. Posledné čísla odhalili, že detské samovraždy sa vo Veľkej Británii až strojnásobili. Ich počet je najvyšší za posledných 35 rokov.

Súvisiace články