Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tri kráľovské nevesty, každá bola iná
Zdielať na
Móda

Tri kráľovské nevesty, každá bola iná

Decentná jemná krajka, jednoduché čisté línie, tradičná róba. Pozrite sa, v akých svadobných šatách sa objavili kráľovské nevesty pred oltárom.

Najskôr sa vydávala Kate Middleton, dnes trojnásobná matka a manželka princa Williama. Na veľkolepú svadbu si zvolila decentnú jemnú krajku. Šaty pochádzali z módneho domu Alexander McQueen. Róbu navrhla Sarah Burton. Kate mala šaty s rukávmi, decentný výstrih do V a sukňu s vlečkou. Vo vlasoch mala korunku a až do obradu mala cez tvár dlhý závoj.

​Niekdajšia americká herečka Meghan Markle si vybrala jednoduchú róbu od návrhárky Clare Waight Keller z módneho domu Givenchy. Šaty mali lodičkový výstrih. Na hlave mala taktiež tiáru a závoj. Svadba sa konala v máji.

Pozrite si reportáž zo svadby Harryho a Meghan:

​​V piatok sa vydala vnučka kráľovnej Alžbety, princezná Eugenia. 

Už v lete prezradila, že si nechá svadobné šaty ušiť od britskej návrhárky. A tak aj bolo. Klasické tradičné šaty z bielej ťažkej látky potlačené nenápadnými bielymi kvetmi. 

​Šaty mali dlhé rukávy a véčkový výstrih ako vpredu, tak i vzadu. Princezná nemala na rozdiel od predchádzajúcich neviest závoj, ale na hlave sa aj jej trblietala korunka, ktorú jej požičala babička Alžbeta.

Súvisiace články