Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Biely dom sa hemžil módou. Hostiteľkou bola Michelle Obama (50)
Zdielať na
Móda

Biely dom sa hemžil módou. Hostiteľkou bola Michelle Obama (50)

Prvá dáma Michelle Obama dala svetu ďalší dôkaz ako veľmi zbožňuje módu. V Bielom dome hostila vzdelávací workshop. Pre mladých má jediný odkaz - úspech v tomto priemysle si vyžaduje veľa tvrdej práce.

Biely dom sa hmýril poprednými módnymi odborníkmi, študentmi i milou hostiteľkou. Manželka najvplyvnejšieho muža planéty sa neštítila baviť sa s mladými. Chcela totiž vedieť, čo ich zaujíma a čo chcú v živote dosiahnuť.

"Sústredíme sa na to, aby ste sa dostali tam, kde túžite byť. Viem, že ste prišli, lebo mnohí z vás snívajú o kariére v módnom priemysle. Pozvala som vás, aby ste pochopili, že cesta za úspechom je dlhá a náročná. No je to jednoduché - stačí vzdelanie a ochota pracovať," motivovala Michelle.

Facebook/Michelle Obama

Mladých zaujali šperky, šaty, no i doplnky. V Bielom dome sa objavili i svetoví návrhári a dizajnéri.

Šéfredaktorka Vogue

Pozvanie prijala i šéfredaktorka prestížneho módneho amerického časopisu Vogue Anna Wintour. Tá budúcu generáciu inšpirovala tým, že módu je nielen vytvárať, ale o nej i písať.

Facebook/Michelle Obama

Prvý módny seminár v Bielom dome zaujal nielen pozornosť médií, ale najmä uspokojil všetkých pozvaných hostí. Nie je preto vylúčené, že sa z neho strane tradícia a Michelle Obama niečo podobné čoskoro zopakuje.

Workshop v Bielom dome:

Zdielať na

Súvisiace články