Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šik je odev z budúcnosti. Na svet sa rúti Futurama
Zdielať na

Šik je odev z budúcnosti. Na svet sa rúti Futurama

Parížsky Fashion Week priniesol zaujímavé novinky! Páni, mali by ste sa mať na pozore! Návrhárka Corrie Nielsen sa inšpirovala futuristickými filmami a jej modely zvýrazňujú všetko zvodné na ženách.

Pozor, v kurze je byť sexy! Šik budú hlboké výstrihy, odhalené výstrihy, obtiahnuté sukne a šaty. Všetko šmrncnuté futuristickým nádychom.

Návrhárku Corrie Nielsen inšpirovali futuristické filmy a predstavy budúcnosti. "Pozerala som film Blade Runner, kreslené filmy a komiksy. Tiež Piaty element. Všade boli futuristické kreácie a pritom mnohé z toho, čo som videla vyrobili ešte v 60. rokoch. Pritom niektoré šaty, vlasy a účesy, make-up a ďalšie veci boli veľmi moderné," spomína Corrie.

SITA

Nielsen je americká návrhárka, ktorá pôsobí najmä v Londýne. Svoju aktuálnu kolekciu nazvala Single dievča. Predstavuje si energickú ženu, ktorá sa chce páčiť a nemá strach ukázať svoje krivky v obtiahnutých odevoch.

Single dievča

Jej výtvory pritom nie sú extravagnatné, ani vulgárne - sú elegantné a pritom ženské.

SITA



"Keď navrhujem, netvorím módu pre jednu ženu, ale rôzne typy žien po celom svete. Preto nemôžeme hovoriť o nejakej špecifickej osobnosti," konštatuje.

Návrhárka sa s materiálmi a strihmi skutočne vyhrala. V jej kolekcii si zamilujete najmä mohér, hodváb, či satén, balvnu alebo tyl. Niektoré svoje kúsky obohatila i o plast.

SITA

Nielson buduje svoje meno medzi návrhármi už šesť rokov. Na parížskom Fashion Week sa predstavila len dvakrát, no zatiaľ nie naposledy.

Pozrite si Fashion Week z Paríža, kde sa predstavila Corrie Nielsen:

Súvisiace články