Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Nezvyčajná hviezda módy! Neelam Gill (19) ohúrila módnych guru
Zdielať na

Nezvyčajná hviezda módy! Neelam Gill (19) ohúrila módnych guru

Kam sa hrabe Claudia Schiffer či Linda Evangelista? Do vrecka ich strčila len devätnásťročná Neelam z Coventry. Stala sa totiž prvou modelkou indického pôvodu, ktorá prerazila v radoch svetoznámej módnej značky.

Hviezdou sveta módy budúcnosti je len devätnásťročná Neelam Gill. Modelka indického pôvodu. Mladá kráska si svoju novú úlohu užíva plnými dúškami.

"Je to úžasné. Moji kamaráti hovoria, že mám najlepší džob na svete a  ja s nimi súhlasím. Som rada, že som našla prácu, ktorá ma baví. Každý deň som niekým iným a to ma na tom tak vzrušuje. Nikdy sa nenudím," prezrádza mladučká modelka.

Neelam objavili hľadači talentov pred piatimi rokmi. Narazili na ňu v jednom z londýnskych nákupných centier, kam si odskočila so svojou mamou.

Twitter/Neelam Gill

Prelomovým pre ňu bol minulý rok. Jej indická jedinečnosť ju raketovo vystrelila do módneho sveta a šoubiznisu.

"Ešte stále je len na začiatku svojej kariéry, ale jej potenciál je obrovský. Okamžite vzbudila záujem ľudí po celom svete," prezradila šéfka modeliek Karen Diamond.

Twitter/Neelam Gill

Minulý týždeň sa v Londýne niesol nielen v duchu škótskeho referenda, ale i týždňa módy. Práve ten bol pre Neelam veľmi náročný.

"India je veľký a rôznorodý trh, takže ma fotili vo veľmi rôznorodých outfitoch. Všetky však mali spoločné to, že boli neuveriteľne krásne. Mojou obrovskou výhodou je práve môj pôvod, pretože pre Indiu nepotrebujete iba biele modelky. Vlastne, aj v tomto je rôznorodosť veľmi dôležitá," prezradila Neelam.

Twitter/Neelam Gill

Módni experti tipujú, kam až mladá Britka s indickým pôvodom svoju kariéru dotiahne. Mnohí vravia, že jej potenciál je obrovský.

Navyše v móde dochádza k zmenám a dôraz sa kladie na rôznorodosť. Neelam má výhodu oproti ostatným vo svojej výške.

Pozrite si, ako zažiarila Neelam na týždni módy v Londýne:

"Rôznorodosť je v móde veľmi dôležitá a to je práve to, čo Neelam prináša. Jej ďalšou obrovskou prednosťou je to, že sa s ňou fantasticky spolupracuje," vychvaěuje Neelam módny expert Christopher Bailey. 

Twitter/Neelam Gill

"Po pravde, s Neelam spolu robíme presne dvanásť mesiacov. Môžem teda zodpovedne potvrdiť, že je to veľmi šikovná a múdra osôbka. Hneď ako ju spoznáte si ju skrátka musíte obľúbiť," dodáva.

Súvisiace články