Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dokonalé vlny. Takto si ich samy vytvoríte
Zdielať na

Dokonalé vlny. Takto si ich samy vytvoríte

Viete, čo je "in" v každom ročnom období a čo preferujú hollywoodske hviezdy? To, čo nikdy neomrzí sú vlny, ktoré dodajú našej korune krásy objem. Ako ich dosiahnuť?

Účes podľa hviezd

Bohaté vlny, objem a dokonalý vzhľad. Nepotrebujete k tomu ani kaderníka. Stačí si vlasy správne natočiť.

"Oddelil som si prednú časť, kde som si určil cestičku. Zostala celá zadná časť a tú si predelím na ďalšie dve. S nimi začnem pracovať," vysvetľuje kaderník Ján Molnár.

Zoberieme si predhriatu kulmu a natáčame smerom do dola. Vyskúšajte malý trik, aby ste vlasy šetrili pred teplom. Natočte si celé vlasy až na 5 cm od konca. Takto postupujte po celom obvode hlavy.

Rady nad zlato

"Ak si natáčate vlasy, môže sa stať, že spodná časť vlasov je dlhšia ako vrchná. Vlasy sa zdvihnú, preto treba spodnú časť nechať širšie a vrchnú dlhšiu, aby to bolo rovnomerné," radí kaderník.

Vlna je vtedy správne natočená, keď vám krásne zostane v ruke. Keď je vlna horúca a dáte si ju z kulmy dole, nepúšťajte ju.  Hneď ju natočte na natáčky alebo zapinetkujte.

Počkajte desať minút aby váš koncový účes dosiahol stálosť, ktorú potrebujete. Potom natáčky vyberte a vlasy dôkladne prečešte riedkym hrebeňom.

Súvisiace články