Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tipy na dokonalé líčenie. Takto si namaľujete oči
Zdielať na

Tipy na dokonalé líčenie. Takto si namaľujete oči

Už máte dokonalý mejkap, zakryté nedokonalosti tváre a krku a rozmýšľate, ako si zvýrazniť oči? Základy jemného, no zároveň krásneho líčenia ponúkame v článku a priloženej reportáži.

"Tuhý mejkap, ktorý je nelepivý a nemastný. Nanesieme si ho na celú partiu oka a tento podklad slúži na to, aby tiene dlhšie vydržali," vysvetľuje maskérka Natália Lackovičová.

Ďalším a veľmi podstatným krokom je, použiť tmavší podklad na spodnú časť vrchného viečka. "Našej respondentke nanesiem na oči tmavší očný tieň v karamelovej farbe a nanesiem ho na bulvu očného kútika, a to bude pocit, že oči nebudú nikdy unavené. Keď chceme docieliť, aby oči nevyzerali unavene, použijeme výrazný pigment, ktorý to oko otvorí," dodáva Lackovičová.

Správne tieňovanie viečka je veľmi dôležité na to, aby vaše oko vyzeralo sviežo. "Nanášam hnedý tieň s tým, že keď žena otvorí oko, ten tieň musí byť vidieť. Ide mi o to, aby ten tieň išiel do šikma. Na pohyblivú časť nanesieme niečo rozjasňujúce," dodáva maskérka. Na konci nansesieme čiernu linku, ktorá má tiež úlohu to oko nadvihnúť.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články