Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spoznáte ju? Moderátorka Strculová bez make-upu
Zdielať na
Showbiznis

Spoznáte ju? Moderátorka Strculová bez make-upu

Rúž, očná linka, make-up. Pred kamerou je nalíčená dokonale. Moderátorka Novín o 12-tej Danka Strculová sa však nehanbí ukázať aj bez make-upu. Pozrite sa.

Danka bez obáv "odhalila“ svoju pravú tvár, ale to iba preto, aby zase ukázala jej najobľúbnejšie jesenné líčenie. Milé dámy, môžete sa inšpirovať! Takto sa krášli Danka!

"Krém musí byť. Hlavne teraz na jeseň – ja už cítim, že mám oveľa suchšiu pokožku," opisuje moderátorka Novín o 12-tej. Potom si dá tuhý korektor, ktorý poslúži ako podklad na očné tiene. Hneď na to tiene. Tmavší do vonkajších kútikov a svetlý do vnútroného kútika oka.

"Teraz pre mňa najdôležitejšia vec. My blondíny nemáme obočie, takže si ho musíme nakresliť! A nekreslíme ho tmavohnedou, aby to vyzeralo čo najprirodzenejšie," vysvetľuje Danka.

A až v tejto fáze nasleduje mejkap! "Lebo keby som si ho dávala skôr, tak sa zamažem. V tomto prípade platí, že čím menej, tým viac," prezrádza moderátorka. Danka si dáva ešte aj rozjasňovač pod oči a aj na nos. Keď je už pekne vklepaný do pokožky, dokreslí si zvyšok oka! Dá si linku dole, ale ešte aj hore do bokov, ktorú ešte prejde tieňom, aby nevyzerala tvrdo. "Líčenie má ženu zvýrazniť, nie zmeniť," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie