Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Modelke Husárovej (27) chýba ku šťastiu pár centimetrov
Zdielať na

Modelke Husárovej (27) chýba ku šťastiu pár centimetrov

Blížiace sa zvony ohlasujúce svadbu, dostávajú bývalú miss Veroniku Husárovú do stresu. Dôvodom je, že chce byť perfektná vo svoj veľký deň, no k perfekcií jej chýba zopár centimetrov.

O vlasy prichádzajú aj ženy

Vypadávanie vlasov, silné rednutie, tvorba plešiniek. Toto už dávno nie je iba  mužský problém. O svoju korunu krásy čoraz častejšie prichádzajú aj ženy. Pomôcť by mohla neviditeľná záchrana.

"Je to špeciálna sieťka, ktorá sa umiestňuje na vrch hlavy. Robí sa tam pár spojov na tej sieťke. Sú to pravé vlasy, ktoré vlastne doplnia ten objem, ktorý klientka nemá," opisuje manažérka kliniky Mária Pastorková.

Nedostatkom je dĺžka

Nedávno sme na klinike, kde riešia aj takéto trápenia, zastihli krásnu missku Veroniku Husárovú. Žeby aj ju postihlo nadmerné vypadávanie vlasov? "Chvalabohu, musím si zaklopať, ten problém nemám," hovorí.

Veronika patrí k pyšným majiteľkám krásnych zdravých vlasov, ktorým na prvý pohľad nič nechýba. Ich jediný nedostatok je dĺžka. Keďže sa o 2 týždne vydáva, chcela trošku prekabátiť matku prírodu.

"Ja som si dala predĺžiť vlasy, nakoľko svadobné šaty budem mať odhalené. Objem potrebujem dostať do tých vlasov a som ho nemala," vysvetľuje modelka.

Súvisiace články