Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dámy pozor! Pozrite si exkluzívnu módnu prehliadku pánskej módy
Zdielať na
Hudba

Dámy pozor! Pozrite si exkluzívnu módnu prehliadku pánskej módy

Miláno ,Paríž, New York a teraz aj Bratislava! Aj v našej metropole sa konala exluzívna módna prehliadka luxusnej módnej značky Marco Mirelli. A samozrejme Topstárovská kamera pri tom nesmela chýbať. A bolo sa na čo pozerať!

Pastva pre oči. Aj tak by sa dala nazvať módna prehliadka, ktorá bola tentoraz venovaná najmä pánom! Oblečenie, v ktorom sa nie len cítia komfortne, ale dokonca sú i veľmi sexi, čo potvrdili aj dámy. Korením večera boli však práve ony. "Zabávala som sa. Sledovala som pánov, všetky ich hlavy boli vykrútené za dievčatami," povedala s úsmevom moderátorka Veľkých novín Adriana Kmotríková.

Tento večer však bol o elegánoch. Obleky sú totiž vrcholom dokonalosti. "Som rád, že aj muži si môžu vyberať oblečenie v rôznych strihoch, farbách a nie sme všetci rovnakí," povedal herec Marek Majeský.

Na svoje si rozhodne prišli aj dámy, svoje oči mohli popásť na pánoch v dokonale zladených outfitoch. "Musím sa priznať, že posledná kolekcia bola naozaj veľmi pekná a veľmi sa mi páčila," prezradila modelka Veronika Husárová.

I keď nemal farebne sako, najviac vyčnieval z davu Michal Hudák, ktorý počas celého večera skutočne bavil obecenstvo. "Nie len ja. Ale keď vyšiel na pódium Marek Majeský trhal mi z rúk mikrofón," povedal so smiechom herec a moderátor Mišo Hudák.

Na pódiu podčiarkol i svoj nedostatok, ktorý ako správny diplomat otočil vo svoj prospech. "Podľa správnosti by som mal mať rozopnutý na saku spodný gombík, ale nechcel som, aby mi vytŕčalo to, čo by nemalo byť vidieť," zasrandoval Michal.

Podľa správnosti ho mal odopnutý Janko Ďurovčík. Športovú vestu rovnakej značky, ako predvádzali páni na móle, samozrejme ušitú na mieru skombinoval s teniskami. "Ja si myslím, že som na svoj štýl až priveľmi slušný," podotkol známy choreograf.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie