Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Plesové inšpirácie, časť 2. - Lea Fekete
Zdielať na
Móda

Plesové inšpirácie, časť 2. - Lea Fekete

Dosť bolo vianočného prejedania sa, je čas začať myslieť na plesovú sezónu. Okrem krásnej postavičky by ste mali na plese žiariť aj v elegantnej večernej toalete. Čo tak nechať sa inšpirovať modelmi od Ley Fekete?

Módna návrhárka Lea Fekete je v slovenských návrhárskych kruhoch dobre známa svojou elegantnou, no zároveň sofistikovanou módnou tvorbou. Presne taká bola aj jej kolekcia večerných šiat pre nadchádzajúcu plesovú sezónu.

"Zamerala som sa na protiklady, ktoré sú súčasťou našich životov - biela a čierna, deň a noc...," opísala svoje modely návrhárka. A trafila to úplne presne. Modelky oblečené v padavých a vzdušných modeloch vychádzali na mólo presne v duchu tejto koncepcie. Dominantnými farbami jej šiat boli práve biela a čierne. Lesklá, saténová látka odráža svetlo, čo šatám pridáva na honosnosti.

Zaujímavé detaily, ktoré zdobia jej šaty priťahujú pohľady a jednoduchosť, na ktorú návrhárka v tejto kolekcii stavila povyšujú na vyšší zámer. Nečakajte teda nabubralé princeznovské róby s veľkými sukňami a korzetmi. Lea fekete tvorí pre ženy, ktoré sú sebavedomé, vyrovnané a šaty sú iba doplnkom ich krásy. Ako to myslíme si pozrite v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na