Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Trpké priznanie Rytmusa! TOTO mu spravil jeho mladší brat!
Zdielať na

Trpké priznanie Rytmusa! TOTO mu spravil jeho mladší brat!

Archívna reportáž

Rodina, ktorú si založil Patrik Vrbovský s Jasminou Alagič patrí medzi najsledovanejšie, ale zároveň aj najstabilnejšie. Sú spolu síce len tri roky, no ich láska akoby sa každým rokom stupňovala. Pochopiteľne, korunku dokonalosti nasadil ich 2-ročný synček Sanel. No vo svojej vlastnej rodine Rytmus toľko šťastia nemal.

Patrik Vrbovský stavia na svojom imidži chlapca z Piešťan, ktorý sa vypracoval sám z nuly až na výslnie, kde je dnes, vrátane všetkých výhod, ktoré mu sláva prináša. Nielen preto, že je polovičný Róm, ale aj preto, že v rodine sa mu pri jeho začiatkoch a veľkých snoch nedostalo veľa podpory považuje svoj úspech právom za vydretý napriek nie ideálnym podmienkam.

Rytmus sa nikdy netajil tým, že nemá dôvod mať vrelý vzťah k otcovi, ktorý s rodinou v podstate nebol. Jednak ako hudobník cestoval Alexander Wagner po celom Československu, no netrvalo dlho a rozhodol sa opustiť socialistickú republiku a pri jednom z výjazdov sa už domov nevrátil. Ostal žiť v Rakúsku, kde si založil druhú rodinu.

Rytmus sa dostal v rámci hip-hopu v našich končinách na absolútny vrchol. Aj preto už robí skutočne len to, čo naozaj chce:

​Druhú rodinu si založila aj Patrikova mama Vlasta, a tak Rytmusovi po desiatich rokoch, ktoré si užíval ako jedináčik, pribudli postupne ešte nevlastní súrodenci - sestra Veronika a brat Robert. Práve ten druhý menovaný priniesol do života rapera obrovské sklamanie. Spočiatku mu pomáhal a bol bratovým nadšeným podporovateľom a pomocníkom pre všetko, no jedného dňa Rytmus zistil, že mu miznú peniaze. 

Instagram/RK

​Na túto nepríjemnosť sa ho aktuálne spýtal aj jeden z jeho fanúšikov na Instagrame. Ten mal dokonca aj také informácie, že Patrikov brat na tom nie je práve dobre a žije u babky či u tety. "Áno, rodinu si, bohužiaľ, nevyberáme, ale môžeme si vytvoriť svoju vlastnú ako z rozprávky," potvrdil Patrik smutnú skutočnosť s bratom a dodal zároveň recept, ako hodiť nepríjemnosti, ktoré človek nevie ovplyniť, za hlavu. Ako vždy, aj v tomto prípade Rytmus zapracoval na svojom sne a ten sa mi dokonalo podaril. Jeho vlastná rodina môže ľutovať, že plány Patrika nebrali pred pomaly 25 rokmi vážne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie