Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sympatický Mádl už nie je sám! Srdce si získala o 7 rokov staršia kráska, predtým randila s Kotkom!
Zdielať na

Sympatický Mádl už nie je sám! Srdce si získala o 7 rokov staršia kráska, predtým randila s Kotkom!

Archívna reportáž

Hercovi a v posledných rokoch aj režisérovi Jiřímu Mádlovi (34) sa v práci síce darí, ale vzťahy mu akosi nevychádzajú. Dá sa však predpokladať, že v tom iste hrá veľkú rolu jeho časová zaneprázdnenosť. Sympatický herec je veľmi ambiciózny, a preto všetkému, čo robí v rámci svojej kariéry, sa venuje naplno. Na partnerku mu tak zrejme už dosť času nezostáva, navyše, láske a vzťahom nepriala ani pandémia a s ňou súvisiace opatrenia a sociálny dištanc.

Talentovaný mladý herec a režisér Jiří Mádl (34) sa konečne dočkal premiéry filmu Denník moderného fotra, kde si zahral hlavnú úlohu otca na materskej po boku talentovanej mladej českej herečky Terezy Ramby. Avšak ako priniesol denník Blesk, na večierku, ktorý sa konal po premiére filmu, sa Jirka venoval neznámej peknej brunetke, ktorej celkom jasne patrila všetka jeho pozornosť.

Sympatická žena, ku ktorej sa Jirka túlil nie je vo filmovom a divadelnom svete neznámou osobou. Andrijana Trpkovičová (42) je stylistka, vizážistka a kostymérka. Táto všestranne umelecky nadaná kráska je však známa najmä vďaka jej vzťahu s fešným hercom Vojtom Kotkom, s ktorým randila ešte v roku 2008. O osem rokov staršia výtvarníčka ho očarila natoľko, že jej dal prednosť pred Terezou Ramba (Voříškovou), s ktorou chodil od roku 2006. Ako sa neskôr ukázalo, bol pre ňu ešte príliš mladý a ich vzťah preto dlho nevydržal. 

Pozrite si trailer k novej českej komédii s názvom Deníček moderního fotra, v ktorom sa v hlavných úlohách objavia herci Jirka Mádl a Tereza Ramba:

Na večierku sa obidve bývalky Vojtu Kotka stretli, ale nevyzeralo, že by im to robilo nejaký problém, je to predsa len dávno za nimi. Tereza je dva roky šťastne vydatá za tanečníka Matyáša Rambu, s ktorým vychováva ich takmer dvojročného syna a zanedlho k nemu pribudne aj súrodenec. Adrijana také šťastie zatiaľ nemala. Nevydaril sa jej ani vzťah s hercom Stanislavom Majerom. S tým chodila v roku 2013 a potom sa k sebe ešte načas vrátili o dva roky. A osud pokúša zrejme opäť s vierou, že tentokrát  jej to už konečne vyjde s o sedem rokov mladším Jirkom Mádlom. Je zhoda okolností, že práve spolu s Kotkom začali byť populárni vďaka filmu Snowborďáci, kde si zahrali hlavné úlohy.

Andrijana sa venuje divadelnému kostymérstvu, azda aj vďaka jej povolaniu sa v minulosti objavovala najmä po boku mladých českých hercov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Andrijana Trpković (@andrijanaartbeit)

Obaja sa na večierku od seba takmer nepohli a tak sa celkom pochopiteľne dočkal zvedavých otázok prítomných novinárov. "Je to tak, mám priateľku. Ako dlho, to sa ťažko hovorí, keď bola tá pandémia," odpovedal trošku vyhýbavo Mádl, no dodal, že ju dokonca už predstavil svojej rodine. Aj keď ho na premiére Andrijana nesprevádzala, na večierku sa k nemu pripojila a obaja dávali bozkami a dotykmi najavo, že sa majú radi. Nespúšťali zo seba oči a bolo vidieť, že Jirku táto usmievavá kráska obdivuje. Jej prítomnosť Mádlovi zrejme pomohla aj počas krízy v období pandémie. "Musel som sa s tým popasovať a nebolo to príjemné. Ale už je dobre," prezradil v rozhovore a ostáva veriť, že obom sympatickým zaľúbencom bude spolu dobre aj naďalej. 

Jiří a Andrijana sú skutočne sympatický pár:

Súvisiace články

Najčítanejšie