Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
A je pod čepcom! Speváčka Sima Martausová sa potajomky vydala za známeho moderátora!
Zdielať na

A je pod čepcom! Speváčka Sima Martausová sa potajomky vydala za známeho moderátora!

Archívna reportáž

Speváčka Sima Martausová už viac nie je Martausová. Ako blesk z jasného neba prišla správa, ktorú sympatická pesničkárka zverejnila na sociálnej sieti aj s fotkou šťastných novomanželov.

Obľúbená slovenská speváčka Sima Martausová (33) vstúpila do manželstva s novinárom Michalom Magušinom (31). Správa je o to prekvapujúcejšia, že verejnosť poriadne netušila ani to, že sú vôbec vo vzťahu. 

Sima patrí medzi najsympatickejšie a azda aj najskromnejšie slovenské spevácke hviezdy. Súkromie si vždy veľmi strážila a tak síce ľudia vedeli, že chodila s hercom Jurajom Bačom, či s bratom Viktora Vinczeho, ale to bolo asi tak všetko. Čosi sa mihlo aj o jej randení s Michalom Magušinom, ale že je to také vážne, že pristúpia k oltáru, zrejme nikomu nenapadlo.

Sima nikdy nechcela o svojich vzťahoch nič prezradiť:

​Sima je silno veriaca, rovnako aj jej manžel, ktorý pochádza z 13 detí. Obrad prebehol nepochybne v kostole, no fotky sú z prírody. Sima sa rozhodla zbytočne nerozptyľovať ich tvárami, do popredia vysunula symboly zväzku. "Môj milý je môj a ja som jeho. Láska je mocná ako smrť. Ani veľké vody ju neuhasia a rieky ju neodplavia... (Pieseň piesní) Je darom od Boha spoznať človeka, s ktorým chcete stráviť celý život a navzájom sa ťahať v láske k svätosti," napísala dojímavé vyznanie tak poeticky, ako by od nej aj fanúšikovia čakali.

Na rozdiel od mnohých iných hviezd, Sima sa vzdá priezviska, pod ktorým sa preslávila. "Je mi cťou volať sa Simona Magušinová. Toto meno bude aj moje umelecké, preto ak objavíte album, klip, alebo koncert, kde bude napísané, budem to ja. Súkromie aj naďalej veľmi odhalovať nebudem, ale chcela som sa s vami o túto radosť podeliť a poprosiť vás, aby ste sa za nás občas pomodlili," ukončila Sima krásne priznanie a pod jej príspevkom sa okamžite nazbieralo množstvo gratulácií, aj od kolegov zo šoubiznisu ako Adam Ďurica, Thomas Puskailer, Katarína Koščová, Kristína Tormová a od mnohých ďalších.

Toto je Simin vyvolený:

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie