Jasno
13°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Rozhodujúca chvíľa pred smrťou?! Moment, keď sa 31-ročný spevák pre TOTO opustil!
Zdielať na
Hudba

Rozhodujúca chvíľa pred smrťou?! Moment, keď sa 31-ročný spevák pre TOTO opustil!

Archívne video

Sláva a úspech skupiny One Direction Liamovi šťastie nepriniesli

Zatiaľ čo fanúšikovia tragicky zosnulého Liama Paynea (†31) organizujú pietne stretnutia po celom svete, vyšetrovanie okolností jeho posledných momentov a osudného pádu z balkóna hotelovej izby stále pokračuje. Aj keď mu to už život nevráti, jeho rodina, priatelia aj bývalí kolegovia zo skupiny One Direction sa stále snažia pochopiť, čo zapríčinilo jeho veľmi zvláštne správanie, ako ho opisujú viacerí svedkovia.

​Na rekonštrukcii udalostí, ktoré predchádzali tragickému pádu z balkóna hotelovej izby speváka Liama Payena, spolupracujú vyšetrovatelia s prokuratúrou. Ako informovali z príslušného úradu, na mestskej polícii vypovedali dve ženy, hudobníkov manažér a traja zamestnanci hotela. Jeden hosť ubytovaný v hoteli povedal, že videl, ako sa Payne pohádal s nejakou ženou, ktorá riešila ubytovanie pre priateľa v izbe, ktorú Liam odmietal opustiť, hoci mu končila rezervácia. "Dám ti 20 000 dolárov len preto, že môžem. Mám 55 miliónov dolárov a rád pomáham ľuďom," presviedčal ju, no pôsobil vraj veľmi nepokojne.

Potom sa mal spevák vybrať k výťahu a vraj bolo zjavné, ako veľmi chcel, aby ho aspoň niekto z tých, ktorí čakali na výťah, spoznal, pričom sa mu v očiach zračilo zúfalstvo. "Keď prišiel výťah, zrazu nám bez akéhokoľvek vyzvania povedal: 'Áno, som Liam!'," uviedla mladá žena, ktorá s ním predtým mala kontakt pri recepcii, pre MailOnline. Potom prišla z jeho strany zvláštna výzva pre všetkých čakajúcich. "Dobre, poďme, nastúpte so mnou do výťahu, milujem sa maznať," pokračovala žena v rozprávaní s tým, že ona si radšej počkala na ďalší výťah, ale niektoré z dievčat sa k nemu pripojili. Jednu akoby žartom začal zľahka škrtiť, čo malo ostatné trochu znepokojiť.

Liam dni pred smrťou rozdával úsmevy a autogramy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Memes | Funny | Culture (@twentisty)

Po zhruba desiatich minútach sa svedkyňa vrátila do lobby a krátko nato uvidela Liama ako niesol v rukách otvorený notebook. "Zvalil sa na pohovku, aby si prečítal e-maily. Potom, ako uvidel jeden, ktorý ho zjavne rozrušil, zakričal 'Do ri*i s takýmto pos*aným kamarátom!' a treskol notebook na zem," opísala nepríjemnú situáciu. Všetci v okolí, aj zamestnanci, zostali v šoku. "Je to špičkový hotel a jeho správanie bolo nemiestne. Šla som za ním spýtala som sa: 'Si v poriadku?' Ale on len čosi zavrčal v zmysle, že za všetko môže to, že bol v chlapčenskej skupine," uzavrela svoje rozprávanie s dodatkom, že spevák sa potom vybral späť do izby. Do polhodiny prišlo k tragickej udalosti a odvtedy neustávajú dohady, čo bolo poslednou kvapkou, že sa spevák dočista opustil a došlo k tragédii.

Posledná fotka, polhodinu pred smrťou si Liam čítal v lobby hotela maily:

Najčítanejšie