Jasno
12°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Poriadna hanba v Prahe! Slávna kapela v hneve prerušila pre TOTO koncert!
Zdielať na
Hudba

Poriadna hanba v Prahe! Slávna kapela v hneve prerušila pre TOTO koncert!

Celosvetovo preslávená trojica bratov Jonasovcov, ktorí si pred rokmi založili skupinu Jonas Brothers, sa minulý týždeň zastavila v rámci ich turné aj v Prahe. Bolo to ich predposledné vystúpenie, turné zavŕšili o pár dní nato v poľskom Krakowe. Ich pražské vystúpenie sa konalo po tom, čo bolo preložené na október ešte zo zrušeného júnového termínu. Zhruba v polovici koncertu sa ale v sále náhle rozsvietilo a bratia z pódia zmizli. Nebol to žiaden trik, ani plánovaná súčasť šou - bratia sa nahnevali na nespratného fanúšika.

​V nie celkom vypredanej hale pražskej O2 arény, v ktorej prevažovali tínedžerky, sa zhruba v polovici koncertu skupiny Jonas Brothers odohral nepekný incident. Nejakú chvíľu diváci nechápali, čo sa deje, keď sa v sále odrazu rozsvietilo svetlo, všetci členovia skupiny sa vytratili z pódia a nastalo zvláštne ticho. Zakrátko sa na pódiu objavil manažér skupiny s tlmočníkom, ktorý divákom oznámil: "Prosíme, aby ste odložili a nepoužívali žiadne laserové zariadenia a ukazovadlá. Pokiaľ sa tak nestane, vystúpenie nebude pokračovať." Bratia sa totiž zľakli, keď im akýsi laserový lúč prešiel nohami a zastavil sa na tvári Nicka Jonasa, ktorý spieval.

​Do zákulisia za bratmi pribehli hneď aj členovia ochranky. Zrejme našli aj páchateľa a zvážili, že koncert môže pokračovať ďalej. Pre server TN.cz potvrdil tento incident aj hovorca pražskej polície Jan Rybanský: "Podľa našich informácií bol koncert na niekoľko minút prerušený, pretože niekto na kapelu svietil laserom," uviedol s tým, že všetko okamžite riešili usporiadatelia koncertu. Tí zároveň vydali upozornenie, v ktorom dôrazne vyzývajú návštevníkov, aby sa v budúcnosti zdržali podobného konania, ktoré môže mať nemilé následky aj trestno-právneho charakteru. Video z incidentu koluje na sociálnych sieťach. Našťastie, po pätnástich minútach sa mohlo v koncerte pokračovať, ale ešte nejakú chvíľu trvalo, než sa atmosféra uvoľnila a nálada sa opäť rozprúdila.

Za každý koncert ďakovali na Instagrame, pražský vynechali:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jonas Brothers (@jonasbrothers)

Na bratoch bolo podľa kritikov ale cítiť únavu, možno by im padlo aj vhod, keby sa koncert zrušil. Hneď na druhý deň totiž vystupovali v Krakowe, čo bola posledná zastávka na ich turné s názvom Five Albums. One Night. The World Tour, ktoré začali v New Yorku vlani v auguste, pokračovali po Severnej Amerike, Ázii, Austrálii, Južnej Amerike a ukončili v Európe. Sprevádzal ich aj dvanásťčlenný orchester so zboristami. Ich fanúšikovia si mohli vypočuť piesne z ich zatiaľ posledného albumu The Album z roku 2023, ale aj piesne z muzikálu Camp Rock z roku 2008, či sólovej tvorby Nicka Jonasa.

Najčítanejšie