Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ivana Gottová hlási po rokoch zmenu! Predstavila svetu nového muža, nie je to žiadny zelenáč!
Zdielať na
Hudba

Ivana Gottová hlási po rokoch zmenu! Predstavila svetu nového muža, nie je to žiadny zelenáč!

Archívna reportáž

Po dvojročnej odmlke sa vdova po Karlovi Gottovi (†80), Ivana Gottová (45), pomaly navracia späť do spoločnosti. Má v úmysle naďalej pokračovať v rôznych projektoch súvisiacich s jej zosnulým manželom, aby zachovala pre verejnosť jeho dôstojnú pamiatku. V októbri sa po ročnom odklade uskutočnila premiéra dokumentu o jeho živote, ktorý sa stretol s veľkým úspechom u divákov a Ivana dostala na profily Karla Gotta na sociálnych sieťach veľa krásnych odkazov. O to väčšiu zodpovednosť cíti za publicitu, ktorá s jej manželom súvisí. Teraz prišla veľká zmena.

Roky pôsobila ako hovorkyňa Karla Gotta a jeho rodiny Aneta Stolzová (30). Vzhľadom na to, že sa po materskej rozhodla pokračovať v kariére hovorkyne na  poste popredného českého vydavateľstva, vzdala sa časti svojej agendy PR manažérky pre odkaz Karla Gotta a naďalej bude pôsobiť už iba ako hovorkyňa Ivany Gottovej. Výborne si s ňou rozumie a je veľmi dobre oboznámená s pomermi celej rodiny Gottovcov. Vdova po Zlatom slávikovi jej plne dôveruje.

Svoju agendu, týkajúcu sa správcovstva oficiálnych profilov na sociálnych sieťach nesúcich meno Karla Gotta odovzdala Aneta Stolzová do kompetentných rúk. Odteraz už nie je zodpovedná za správu profilov, túto pre udržanie záujmu fanúšikov dôležitú činnosť zverila Ivana Gottová Lukášovi Sapíkovi. Podľa zistení redakcie Blesk.cz má Sapík dlhoročné skúsenosti so správou sociálnych sietí, napríklad aj Jitky Zelenkovej (71), ktorá pár rokov úspešne účinkovala v programoch Karla Gotta ako jeho zboristka.

Ukážka z filmu Karel: 

Vdova Ivana Gottová túto zmenu oznámila na webovej stránke venovanej odkazu svojho manžela a Lukáša Sapíka oficiálne uviedla ako nového správcu sociálnych sietí. Aj keď Aneta Stolzová naďalej zostáva Ivaninou hovorkyňou, väčšinu svojich pracovných aktivít preniesla na svoju asistentku, aby sa mohla naplno venovať práci hovorkyne popredného českého vydavateľstva, ale aj svojej rodine s dvomi malými deťmi. "S Ivankou stále spolupracujem a podieľam sa na projektoch súvisiacich s odkazom Karla Gotta. Intenzita je však menšia, ako keď žil Karel Gott," hovorila Stolzová po premiére dokumentu o majstrovi. Na svoju prácu pre Karla Gotta a jeho rodinu spomína len v tom najlepšom.

O maestrov Instagram sa viac nebude starať Aneta Stolzová, časovo náročnú činnosť zverila do rúk Lukášovi Sapíkovi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

​V októbrovej talk šou s Janom Krausom prezradila, že jej práca bola typickým príkladom krízovej komunikácie v čase majstrovej postupujúcej choroby. "Bola to komunikácia v osobnej kríze, pretože s Karlom sme neboli len spolupracovníci, ale sadli sme si aj ľudsky, takže sme mali k sebe aj s našimi rodinami blízko. A krízová komunikácia bola v tom, aby sme poskytli informácie, ale zároveň aby sme chránili súkromie rodiny Karla Gotta. Je to taká výnimočná situácia byť súčasťou súkromia Karla Gotta." vysvetlila úspešná majiteľka PR agentúry Aneta Stolzová. Pre niektorých bola možno prekvapením správa, že to nie je Ivana Gottová, kto spravuje profil, no podobné je to v prípadoch mnohých hviezd, hoci sa zdajú byť príspevky neraz veľmi osobné, je za nimi často profík.

Súvisiace články

Najčítanejšie