Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jasmina zverejnila rozkošnú fotku Sanela, jeden z komentárov ju totálne vytočil a TAKTO zareagovala!
Zdielať na

Jasmina zverejnila rozkošnú fotku Sanela, jeden z komentárov ju totálne vytočil a TAKTO zareagovala!

Archívna reportáž

Na deťoch najlepšie vidíme, ako šialene beží čas. Dobre to už pozná aj Jasmina, ktorá sa stala mamou "len včera", no jej synček má pritom už pomaly 2 a pol roka. Sanel prišiel na svet uprostred letných prázdnin a už od prvý mesiacov bolo jasné, že je to veľmi šikovný chlapček.

Podľa toho, čo Jasmina ukázala svetu na Instagrame, predbiehal jej syn Sanel tabuľkový vývoj pomaly už od narodenia. Prevaľovanie, štvornožkovanie, chôdza a neskôr reč a dokonca bicyklovanie - všetky míľniky zvládal syn Jasminy a Patrika Vrbovských ľavou zadnou.

Chlapček má veľké šťastie nielen preto, že ho jeho rodičia nadovšetko milujú a zabezpečia mu blahobyt až do smrti, ale najmä preto, že sú veľmi vnímaví voči jeho potrebám, túžbam aj schopnostiam. Zrejme práve toto načúvanie vlastnému dieťatu je tiež za tým, že sa mu v porovnaní s rovesníkmi tak výborne darí.

Sanel je v skutočnosti aj Patrik - Jasmina prezradila, ako a prečo sa to stalo:

​No stačil jediný detail, a už aj sa našli komentujúce, ktoré dali otázkami jasne najavo, čo si o tom myslia. "Malý má ešte plienku?" začudovane sa spýtali hneď dve sledovateľky. Keby sa aj Jasmina nevyjadrila, mohla sa spoľahnúť sa svoje fanúšičky - mamičky, ktoré hneď zareagovali. Iste dobre vedia, že vekové rozpätie, keď dieťa definitívne prestane nosiť plienku, je veľmi individuálne a závisí od mnohých faktorov. A 2 roky a 4 mesiace ešte rozhodne nie sú vek ani "na zamyslenie". 

Jasmina sa ale rozhodla zareagovať, aj v mene mamičiek, ktoré by možno takáto poznámka rozhádzala. "Toto je katastrofa, ľudia, s reakciami ako Vy, takže, aj keď vôbec nemusím vysvetľovať, ale aby ste sa nabudúce spamätali, keď budete niečo takto zbytočne riešiť," vysvetlila v úvode, prečo sa vôbec rozhodla zareagovať a rovno povedala, že aj keby mal plienku do 5 rokov, nemajú to čo cudzí ľudia riešiť. "Nie je to nič, čo by ste Vy mali komentovať, je to absolútne netaktné riešiť takúto vec na profile akejkoľvek matky, pretože vývin je vec individuálna. A odpisujem sem iba preto, pretože presne pre také ženy s takýmito poznámkami, ako ste Vy, majú niektoré maminky, ktoré ľahko podľahnú hlúpym rečiam iných stres, či ich dieťa má spravny vývin. Maminy, má! Nič nie je podstatnejšie ako načúvať vlastnému dieťaťu," uzavrela právom nahnevanú reakciu tou najlepšou radou skvelá mama Jasmina.

Súvisiace články

Najčítanejšie