Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Skutočne si to Prachař neuvedomuje? Agáta zareagovala na jeho narážky jedinou vetou!
Zdielať na

Skutočne si to Prachař neuvedomuje? Agáta zareagovala na jeho narážky jedinou vetou!

Archívna reportáž

Ktovie prečo má Jakub Prachař aj dva roky po rozchode stále potrebu svoju exmanželku neustále podpichovať. V Česku je príslovie, "co se škádlívá, rádo se mívá", ale nevedno či platí aj v jeho prípade. Zatiaľ čo Agáta Hanychová budí pozornosť striedaním partnerov ako na bežiacom páse, on je značne zdržanlivejší. Vie sa iba o jeho krátkom vzťahu s modelkou Denisou Dvořákovu a teraz je po uši zamilovaný do mladej herečky Sáry Sandevy.

Jakub Prachař si zrejme uvedomuje, že narážkami na svoju exmanželku Agátu Hanychovú ľudí dobre pobaví, a tak ju spomenie všade, kde sa čo len trochu dá. Predviedol to viackrát aj v jojkárskej talentovej šou ČSMT. Agáte to iste nie je veľmi milé, ale väčšinou to nevracia Jakubovi v plnej miere, hoci tiež rada občas vytiahne niečo, na čo nemôže byť Prachař práve hrdý.

Keď sa v roku 2013 pár zosobášil, bolo to z ich obojstrannej zamilovanosti. Tá však čoskoro vyprchala a nepomohlo ani narodenie ich spoločnej dcéry, manželia sa postupne nadobro celkom odcudzili a ich vzťah vyústil do rozvodu. Ko kým sa tak stalo, stihla Agáta od rozchodu vystriedať už zopár milencov. Aj na to vo svojich komentároch Jakub narážal.

Kým má Agáta na Jakuba ťažké srdce, herečka Jiřina Bohdalová nešterí na adresu mladšieho kolegu chválou:

​Agáta sa stala úspešnou influencerkou na Instagrame a so svojimi sledovateľmi rozoberá naoko všetko, čo sa deje v jej súkromí. Keď sa jej niekto spýtal, ako to funguje medzi ňou a exmanželom, stručne odpísala:  "No, zatiaľ obidvaja žijeme, takže je to asi skvelé, nie?"  Mnohí sa zabávali na poznámke v rámci obľúbenej talentovej šou, ktorej je jedným z porotcov, keď po vystúpení jedného mladíka v traverstity čísle nadšene pokrikoval:  "To je ale sympatické dievča so zmyslom pre humor! Radšej by som žil s Dimou ako so svojou bývalou manželkou." 

Agáta si v predvianočný čas užíva rodinnú idylku spolu s babičkou a dcérkou Miou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Inokedy zas narážal Prachař na počet jej milencov a plán na karavánovú reality šou, keď pri nakrúcaní seriálu Dvojka na zabití sa vyfotil spolu s ďalšími a pridal fotku na Instagram aj s poznámkou: "Nie je to zlá partia. Dovolenka v karavane v šiestici je sen."  Ale posmešných poznámok bolo z jeho strany rozhodne viac, napríklad aj na margo jej nedávnej účasti v reality šou. Agáta Hanychová na jeho posmešky obvykle nereaguje, no teraz vyslovila jedinú vetu, zato ostrú ako britvu. "Jediné, čo by som k tomu povedala, je, že som mu napísala, či si uvedomuje, že Mia bude čoskoro vedieť čítať. Viac by som sa k tomu nevyjadrovala. Bodka," odpovedala na otázku časopisu Woman's World, ako sa stavia k posmešným provokáciám od bývalého manžela. Ktovie, či toto uvedomenie si pravdy Prachařa nabudúce od nemiestnych poznámok zastaví.

Súvisiace články

Najčítanejšie