Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neuveriteľné, čo predviedli Gáboríkovci! Toto spraví len skutočne zamilovaný chlap!
Zdielať na

Neuveriteľné, čo predviedli Gáboríkovci! Toto spraví len skutočne zamilovaný chlap!

Desať rokov pár, štyri roky manželia, rok a pol rodičia - taká je základná štatistika jedného z najatraktívnejších párov v slovenskom šoubiznise. Krásna tanečnica Ivana, za slobodna Surovcová, a príťažlivý špičkový hokejista, pýcha reprezentácie aj NHL, Marián Gáborík, sa zdajú byť rovnako zaľúbení, ako pred rokmi. Ba dokonca možno aj o niečo viac.

Sú mladí, krásni, úspešní a bohatí - Gáboríkovci si žijú v mega vile v Trenčíne skutočne život snov. Už rok a pol im vzťah obohacuje aj dcérka Bella, pre ktorú obaja robia prvé-posledné. No zdá sa, že Marián spraví aj pre svoju ženu, čo jej na očiach vidí.

Z hokejistu sa stal už pred časom tak trochu aj moderátor a isté je, že má v sebe veľkú dávku exhibicionizmu, o sebavedomí ani nehovoriac. Možno napokon ani nebolo také ťažké ho presvedčiť na spoločný tanček pred kamerou. 

Hoci pôsobia priam idylicky, občas majú doma vraj talianske manželstvo:

​V každom prípade sa to Ivane, niekdajšej skvelej tanečnici, podarilo. Spoločne teraz kávičkovým tancom v župane a svetríku zabávajú fanúšikov. "Len taká obyčajná nedeľná káva," napísala Ivana do popisu k videjku, kde sa zvŕta v synchronizovanej choreografii s Mariánom. Hokejistu treba pochváliť, lebo hoci sú jeho pohyby ďaleko od Ivaninej ladnosti, predsa len mu to ide a nezaprel ani zmysel pre humor, keď choreografiu ukončil pohybom, ktorý už možno označiť za jasný náznak erotiky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Nielenže si tančekom okamžite získali tisíce srdiečok od sledovateľov, ale v komentároch sa to len tak hemžilo pochvalami. Od všeobecných komplimentov, ako im to spolu svedčí, až po pochvalu Mariána, že sa nechal presvedčiť na niečo, čo nie je práve mužská doména, a už vôbec nie v prípade športovcov. "Tí športovci sú takí tuhí, ale spolu ste top," zhodnotila jedna z komentujúcich. "Čo dávate do tej kávy? Aj ja chcem," zabavil sa iný. "Toto urobí pre svoju ženu len skutočný chlap," myslí si ďalšia fanúšička Gáboríkovcov. "O deväť mesiacov bude pokračovanie?" položila zásadnú otázku iná komentujúca a faktom je, že na túto správu už všetci čakajú - kedy pribudne ďalšie Gáboríča, keď to rodičom spolu tak perfektne ladí..?

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie