Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dostal facku od Jasminy! Rytmus priznal, čo doma NESMIE spraviť, ak nechce problém!
Zdielať na

Dostal facku od Jasminy! Rytmus priznal, čo doma NESMIE spraviť, ak nechce problém!

Hoci sú Patrik a Jasmina Vrbovskí v slovenskom šoubiznise stelesnením až priam neuveriteľne pevného vzťahu a veľkej lásky, iskrenie sa deje aj v ich domácnosti. Prekvapivo to ale nie je drsný raper, ktorý by si nenechal skákať po hlave. Naopak, je to práve on, kto sa musí mať na pozore pred horkokrvnou manželkou.

Na budúci rok oslávia štvrté výročie odkedy sa dali dokopy, a zdá sa, že vášeň vo vzťahu manželov Vrbovských ani trochu nevyhasína. No ako sa ukazuje, nie je to len romantická vášeň, ale do istej miery aj agresívna. No prekvapivo zo strany krásnej moderátorky. 

Kto iný by si mohol trúfnuť na Rytmusa, ak nie jeho milovaná manželka. Tá pre "výbuchy" nechodí ďaleko a Rytmus to dobre vie. "Ona je ten typ, že nikdy nehovor Balkánke svoj názor, a nikdy Balkánke nespievaj balkánske pesničky," zveril sa s dvomi zásadnými radami pre mužov, ktorí by sa zamilovali práve do krások z týchto končín Európy. 

Rytmus je na Jasminu patrične hrdý a vo všetkom ju podporuje:

​Rytmus to okúsil už iste neraz na vlastnej koži a o jednu scénku sa podelil pred časom aj s fanúšikmi. Trúfol si pridať sa k spevu istej balkánskej speváčky, za jeho škrečanie mu ale skutočne letela facka od Jasminy a podľa zvuku plesknutia to naozaj nebolo len akože. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Aj preto doma radšej nerozoberajú ani prácu. "My sa doma neradi rozprávame o robote, tam je Patrik Vrbovský a Jasmina Vrbovská, žiadny Rytmus ani nič, a tak to bolo nastavené od začiatku. Preto sa ani nebavíme o tom, ako moderuje," uvedomil si raper, že sa vďaka tejto nepísanej dohode možno citlivejším témam, ako je kritika výkonu, celkom prirodzene vyhýbajú. Už len nespievať balkánske hity a bude v bezpečí pred svojou horkokrvnou šelmou. 

Súvisiace články

Najčítanejšie