Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tieto dámske parfémy si chce nájsť pod stromčekom každá žena
Zdielať na

Tieto dámske parfémy si chce nájsť pod stromčekom každá žena

Zdroj: Notino

Vianoce sú za dverami a stále platí, že dámske parfémy sú vynikajúcim darčekom pod stromček. Niektoré neurazia, no ani neoslnia, preto sa poďte pozrieť na tie, po ktorých ženy naozaj túžia.

Nestarnúca značka Chanel

Povedzme si úprimne, ktorá žena by sa aspoň na malý okamih nechcela cítiť ako nádherná Marylin Monroe?
Práve ona patrila k najvernejším fanúšičkám parfému Chanel N° 5, bol na trh uvedený už v roku 1921. Dodnes je
stále populárnou vôňou a z módy nevyjde asi nikdy. Kým Chanel N° 5 je označovaný za ťažšiu večernú vôňu, tak
Chanel Coco Mademoiselle je ľahšia optimistická vôňa s výbornou výdržou. Mladistvou a energickou je zasa Chanel Chance, ktorá vás očarí svojou nespútanosťou. Táto voňavka je chvíľu osviežujúca, potom nádherne kvetinová a inokedy korenistá. Skrátka nespútaná.

Notino

Z vôní Chloé sa stane láska na celý život

Vône Chloé vyjadrujú romantickú ženskosť a nepochybne patria medzi to najlepšie, čo sa majstrom parfumérom podarilo namiešať. Táto značka sa ako jedna z mála sústreďuje len na dámske parfémy, ktoré sú ikonické, legendárne a v neposlednom rade luxusné. V roku 2018 bola na trh uvedená parfumovaná voda Chloé Nomade, ktorá je vďaka svojej výraznej kvetinovej vôni ako stvorená pre všetky silné, nezávislé a slobodomyseľné ženy. Kvetinovým zázrakom by sme mohli pomenovať aj oslnivú toaletku Chloé L’Eau. Spája v sebe silu ruže
a magnólie a buď ju budete milovať alebo nenávidieť. Nič medzi tým nie je. Romantické duše poteší Chloé Love Story Eau de Toilette, ktorá vám ukáže lásku v uliciach Paríža.

Moschino pre malé aj veľké parádnice

Ak túžite obdarovať ženu malým umeleckým dielom, hravé parfémy od Moschino sú na to ako stvorené. Toaletná voda, ktorá vyzerá ako čistiaci prostriedok? Nuž, Moschino Pink Fresh Couture tak vyzerá, ale jej ovocná kvetinová vôňa vás hneď presvedčí o tom, že nič sa umývať nebude. Parfumovaná voda Moschino Toy 2 vo flakóne v tvare medvedíka zasa poteší všetky vekové kategórie, ktoré si potrpia na skutočnú roztomilosť. Toaletka Moschino Pink Bouquet sa zasa ukrýva v krásnom srdci a ovocná kvetinová aróma vám hneď nasadí ružové okuliare. Ktorú z týchto vôní by ste si pod stromčekom najradšej našli vy?

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie