Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Špekulácie o tehotenstve Jennifer Aniston: Nikto nevie, čo sa deje!
Zdielať na

Špekulácie o tehotenstve Jennifer Aniston: Nikto nevie, čo sa deje!

Archívna reportáž

V prípade slávnej hollywoodskej herečky Jennifer Aniston (52) je téma tehotenstva napriek jej veku stále horúca, hoci už nie tak, ako ešte pred 10 rokmi. Nie je to pre ňu jednoduché, neustále dostávať otázky a odpovedať na pre ňu tak citlivú tému. Nenaplnila dlhoročné očakávania svojich fanúšikov, aby otehotnela a porodila dieťa. Najmä vo vzťahu s Bradom Pittom sa samozrejme očakávalo, že budú mať spolu dieťa. Namiesto toho však došlo k ich rozchodu. Ani v žiadnom jej ďalšom vzťahu k tehotenstvu nedošlo.

Aj slávne hollywoodske hviezdy majú právo na svoje súkromie a intímne záležitosti. Ale v prípade Jennifer Anniston to ľudia akosi nechcú rešpektovať. Ani v jej  na materstvo už pokročilom veku sa jej na túto tému nezabudnú občas popýtať. Nedávno sa tak stalo opäť v rozhovore pre Hollywood Reporter. Už ju tieto otázky zrejme až natoľko nezraňujú ako kedysi, a tak otvorene porozprávala o svojich pocitoch v priebehu rokov, keď jej materstvo bolo na verejnosti horúcou témou.​

Kvôli tomu, že sa napriek očakávaniam nestala matkou, ju mnohí považovali za kariéristku. "Kedysi som si to všetko brala veľmi osobne - fámy o tehotenstve a celý ten predpoklad 'Ach, ona si vybrala kariéru namiesto detí'," zverila sa so svojimi pocitmi. "Nemáte ani potuchy, čo sa so mnou deje osobne, zdravotne, prečo nemôžem, či vôbec môžem mať deti? Nevedia nič a bolo to naozaj zraňujúce a jednoducho hnusné," vyjadrila svoj postoj k nežiadúcim rečiam na pre ňu citlivú tému. "Sme kompletné s partnerom alebo bez neho, s dieťaťom alebo bez neho. Samé sa môžeme rozhodnúť, čo je krásne, pokiaľ ide o naše telo. Toto rozhodnutie je len a len naše," napísala už svojho času v zdrvujúcej eseji

Jennifer si v kultovom seriáli Priatelia zahrala aj so svojim dnes už exmanželom, hercom Bradom Pittom. Pozrite si krátku ukážku:

Filmová hviezda v Rannej šou nezabudla spomenúť aj úlohu sociálnych sietí v tejto dobe. "To, čo vtedy robil bulvár a médiá v osobnom živote ľudí, teraz robia bežní ľudia na sociálnych sieťach. Aj keď bulvár som už  dlho neriešila. Mám ešte stále dvojičky? Budem v 52 rokoch zázračná matka?" pridala k názoru o sociálnych sieťach bežne vyskytujúce sa otázky v médiách. "Mojou úlohou je povedať: 'Počúvajte, ukážem vám, čoho som schopná, a vy sa rozhodnite, či by ste sa pod to chceli podpísať,'" nabádala otázkou k zamysleniu sa ľudí nad sebou a v zápätí všetkým poradila, aby žili svoj život, zabávali sa s priateľmi a riešili svoje úlohy najlepšie ako môžu.

Herečke šanca materstvo už pomaly ušla, avšak nerobí si z toho ťažkú hlavu a užíva si život obklopená priateľmi, kolegami a rodinou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Teraz máte sociálne médiá. Je to takmer akoby médiá odovzdali meč každému Jožkovi Mrkvičkovi, ktorý sedí za obrazovkou počítača, aby bol trollom, alebo ako ich nazývajú a šikanoval ľudí v sekciách komentárov. Takže sa to istým spôsobom zmenilo. A neviem, prečo je v spoločnosti taká krutosť. Často sa čudujem, čo ich to baví." Aniston sa venovala aj "dvojitým štandardom" pri vnímaní oboch pohlaví. "Muži sa môžu ženiť, koľkokrát chcú, môžu si vziať o 20, 30 rokov mladšie ženy a nikto ani nemrkne. Ženy to tak jednoduché nemajú. Myslím si, že je to pekne na ho*no," so smiechom dodala Jennifer. Ona sama je už teraz ale zrejme so všetkým vyrovnaná a snáď to konečne pochopí aj verejnosť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie