Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdna herečka ako bez duše, vychudnutá a bosá, zničil ju nekonečný rozvod!
Zdielať na

Hviezdna herečka ako bez duše, vychudnutá a bosá, zničil ju nekonečný rozvod!

Archívne video

Mnohé hollywoodske herečky sa snažia napriek stúpajúcemu veku udržiavať ilúziu mladosti rôznymi spôsobmi, aj za pomoci plastických chirurgov. Napriek tomu, že na to míňajú obrovské množstvo peňazí, nie vždy to aj dobre dopadne. Príkladov je viac ako dosť. Zdá sa, že niekdajšia krásavica, herečka Geena Davis (65), už neholduje. Ak aj predtým možno čosi na sebe vylepšovala, ako manželka plastického chirurga, po dlhom ťažkom rozvodovom konaní je už zrejme vzhľad to posledné, čo rieši.

Hollywoodska herečka Geena Davis bola svojho času veľkou hviezdou, ktorá sa stala držiteľkou až troch Oscarov. Sympatie si získala aj vďaka svojmu vzhľadu, ktorému dominovali veľké oči s nevinným výrazom, mimoriadne výrazné lícne kosti, plné pery a nápadné zuby. Hviezdou sa stala najmä vďaka filmom Thelma a Louise, Beetlejuice, Tootsie, Myšiak Stuart, Pozemšťania sa ľahko získavajú a tiež Mucha. Všetko v jej živote sa javilo ako zaliate slnkom, pokým sa po štvrtýkrát nevydala za doktora iránskeho pôvodu Reza Jarraha (48). Obom vtedy neprekážal ani ich pomerne veľký vekový rozdiel. Napriek svojmu zrelému veku porodila herečka v manželstve s ním tri deti, z toho jedny dvojičky. Dcéra má 19 rokov a chlapci dvojčatá majú 17 rokov.

​Dcéra Alizeh sa jej narodila, keď mala 46 rokov a dvojičky o dva roky neskôr. "Vždy som chcela deti, ale neviem, čo som robila a na čo som tak dlho čakala. Ak nepôjdu hereckou cestou, potom som odviedla dobrú prácu. Som si istá, že mladí ľudia to pochopili už dlho predtým, než som sa tak rozhodla ja, ale v mojom prípade som sa stala rodičom v správnom čase," tvrdila svojho času Geena Davis o svojich neskorých tehotenstvách. Ako matka v zrelom veku se vždy snažila dopriať svojim trom deťom všetko, čo sa len dalo. Počas päť rokov trvajúceho rozvodu s jej posledným manželom, ktorý je aj otcom jej detí, ale musela o ne s ním veľmi bojovať. Pozrite si najnovšie, neveľmi lichotivé fotky Geeny Davis TU.

Davis vo veľkom rozhovore prezradila všeličo:

Po dlhom a ťažkom rozvode údajne v októbri došlo konečne k zmiereniu exmanželov. Obaja si zrejme toho vytrpeli v nepeknom procese dosť. Vidieť to najmä na herečke, ktorá na základe fotografií paparazzov nevyzerá práve najlepšie, ako informoval na svojich stránkach portál PageSix.com. Geena Davis sa nedávno objavila v uliciach Los Angeles v bielom svetri s mačacím vzorom, so šatkou omotanou okolo hlavy a bosá. V tvári vyzerala značne spuchnutá, naopak telo má úplne vychudnuté. Bol na ňu smutný pohľad. Na verejnosti sa objavila po prvýkrát od začiatku rozvodu v roku 2017, keď sa zúčasnila na špeciálnom charitatívnom premietaní kultovej klasiky Thelma a Louise pri príležitosti 30. výročia premiéry filmu.

Davis ako dlhoročná bojovníčka za posilnenie postavenia dievčat a žien založila organizáciu See Jane, ktorej poslaním je výrazne zvýšiť podiel ženských postáv v médiách určených deťom a obmedziť stereotypy, ako sa píše na jej stránkach. Počas svojej kariéry sa vždy snažila prekonávať a posúvať hranice. Pripomínala ostatným, že všetko je možné, keď si stanovíte vysoké ciele. Bola vždy ochotná prelomiť tvorivú formu, experimentovať a riskovať aj zlyhanie. Rešpekt si získala ako jedna z najnadanejších, nezávislých a otvorených hercov sveta. No zdá sa, že súkromie je úplne iná vec a úplne ľavou zadnou ukončiť vzťah po rokoch nie je dosť dobre možné ani pre takúto emancipovanú ženu.

Súvisiace články

Najčítanejšie