Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezdnemu hercovi zomrel 5-mesačný syn. Ľudia mu zazlievajú, že už na druhý deň pracoval!
Zdielať na

Hviezdnemu hercovi zomrel 5-mesačný syn. Ľudia mu zazlievajú, že už na druhý deň pracoval!

Zdroj: Instagram/AS

Pre herca Nicka Cannona (41) nastali zrejme najťažšie chvíle v jeho živote. Musí sa vysporiadať so smrťou svojho synčeka Zena, ktorý ako päťmesačný nezvládol ťažkú diagnózu a opustil svojich milujúcich rodičov. Aj keď má herec ešte ďalších šesť detí, nič to na jeho veľkej bolesti nemení. Aby ju aspoň trochu zahnal, rozhodol sa, že nepreruší svoju prácu a nakrútil ďalšiu epizódu svojej The Nick Cannon Show, kde sa s tým, čo ho postihlo, zveril fanúšikom.

Aj keď chce v USA veľmi populárny komik, herec a palyboy Nick Cannon divákov predovšetkým zabávať, v situácii, keď ho zlomila správa o úmrtí svojho najmladšieho, iba päťmesačného synčeka, ich oslovil aj s touto vážnou témou. Preto, že už na druhý deň po úmrtí synčeka vysielal svoju talkshow ale mnohí nemali celkom pochopenie. "Veľa ľudí sa ma stále pýta: 'Prečo si vôbec v práci?' Najmä moja rodina," zveril sa v epizóde z 8. decembra. "Chlapče, musíš sa trochu stiahnuť. Aj tak už máš príliš veľa práce!" Vážim si všetky tieto rady a viem, že pochádzajú od ľudí, ktorým na mne záleží, ale pre mňa toto nie je práca. Toto je láska," vysvetľoval Cannon s úprimnosťou. 

Svoju situáciu rozoberal v programe takmer krok za krokom. "Cez víkend som prišiel o najmladšieho syna. Keď mal dva mesiace, všimli sme si, že sa mu zväčšuje hlava. Okrem toho stále kašľal a mal problémy s dýchaním," vysvetlil herec. Vo videu opísal, že lekári jeho synovi Zenovi diagnostikovali hydrocefalus. "V tomto prípade sa mozgomiešny mok abnormálne hromadí v dutinách mozgu. Od toho momentu sa situácia rýchlo zhoršila. Cez víkend som vzal svoju partnerku a syna na pláž pri oceáne, kde sme s ním strávili posledné chvíle jeho života," spomínal na smutné chvíle. Zen zomrel iba ako päťmesačný.

Nick sa so stratou synčeka vyrovnáva aj prácou, vo svojej šou sa však téme smrti malého Zena nevyhol: 

Pri oceáne si urobili so synčekom poslednú fotku, počas víkendu ich potom navždy opustil. Spomínal na tie chvíle, kedy mohol svojho syna "naposledy objať" s veľkým smútkom. Podľa herca bol utorok "o niečo ľahší" ako druhý deň. "Včera som bol taký laserovo sústredený a dokonca otupený, viete, čo tým myslím? Musel som to vstrebať. Dnes som trochu rozpoltený. Som trochu zmätený. Pretože to bolí," snažil sa priblížiť divákom svoje rozpoloženie.

Za maličkým Zenom smúti celá rodina Nicka Cannona, no najmä chlapčekova mama Alyssa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alyssa (@itsalyssaemm)

Zlomený Nick Cannon sa vyznal pred divákmi s tým, že pokračuje v šou v nádeji, že môže byť "svetlom". Našiel si tiež čas, aby poďakoval svojej partnerke Alysse a zvyšku svojej rodiny za to, že robia, čo môžu. "Ľudia sa pýtajú, ako sa jej darí. Ona to zvládla po piatich minútach, viete, čo tým myslím? Nikdy neviete, akí ste silní, kým byť silný je jediná možnosť. My sme tu. Usmievame sa cez bolesť," zdieľal svoje presvedčenie. "Keby som tu nebol, pravdepodobne by som bol v posteli, schúlený do klbka. Ale vy mi dávate dôvod, aby som každý deň vstal a vstal z postele," priznal sa na záver, že svoju prácu poňal v týchto ťažkých chvíľach tak trochu aj ako terapiu.

Súvisiace články

Najčítanejšie