Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bábo je na svete! Herečka sa pochválila radostnou novinou, ale výberom mena šokovala!
Zdielať na

Bábo je na svete! Herečka sa pochválila radostnou novinou, ale výberom mena šokovala!

Zdroj: Instagram/MH

Po rokoch trápenia v manželstve s kameramanom Jamesom Heerdegenom, ktorý herečku Christinu Ricci, fyzicky aj psychicky týral, je už nezabudnuteľna Wednesday z Addamsovcov konečne opäť šťastná. Už v lete prekvapila správou o tehotenstve, krátko nato zverejnila informáciu, že sa opäť vydala. A teraz je už plod lásky na svete!

Neprehliadnuteľná herečka Christina Ricci už nie je len mamou sedemročného syna Freddieho, ktorého má s exmanželom Jamesom Heerdegenom. Pribudlo jej aj druhé bábätko, tentokrát dcérka. Jej otcom je vizážista a kaderník Mark Hampton.

Christina a Mark sa vzali v októbri, no nie je celkom jasné, kedy ich vzťah začal. Je ale možné, že trval len pár mesiacov predtým, ako Ricci otehotnela. Obaja rodičia žiaria šťastím a fanúšikovia veria, že po pekelnom prvom manželstve bude toto "za odmenu".

Pripomeňte si Christinu v nezabudnuteľnej úlohe dcérky rodiny Addamsovcov:

Najväčšou odmenou je ale rozhodne ich dcérka. "Malá Cleo je tu, sme do nej takí zamilovaní, má toho najúžasnejšieho otca, akého si len viete predstaviť," napísala Ricci na Instagram k videu, na ktorom novorodenec drieme v ružovej čiapočke. "Moje srdce explodovalo. Christine a malej Cleo sa darí fantasticky, všetci odpočívame po tak rušnom ráne... Vitaj na svete, bábätko Cleopatra Ricci Hampton," napísal šťastný otecko Mark pod príspevok na Instagrame a prezradil celé meno dievčatka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Ricci (@riccigrams)

Cleopatra skutočne nie je obvyklé meno ani v zahraničí, ani medzi celebritami, párik si vybral skutočne originálne. Podľa komentárov trochu zaskočili aj fanúšikov, no je zjavné, že v tom najlepšom význame. Meno slávnej egyptskej panovníčky zožalo úspech a je dosť možné, že inšpiruje aj ďalších. "Som do teba taký zamilovaný, Cleopatra. Christina robí tie najkrajšie bábätká," dojímal sa zjavne šťastím omámený otec, pre ktorého to je prvý potomok. Snáď aj malý Freddie prijme sestričku s rovnakým nadšením a rodinnému šťastiu už nebude nič prekážkou.

Súvisiace články

Najčítanejšie