Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOTO Krampol nečakal! Po týždni na JISke prišiel drsný verdikt lekárov!
Zdielať na

TOTO Krampol nečakal! Po týždni na JISke prišiel drsný verdikt lekárov!

Archívna reportáž

Počas v krátkom čase v poradí už tretej hospitalizácie v nemocnici zažíva herec Jiří Krampol (83) krušné chvíle. Okrem zápalu pľúc sa pridružili aj problémy so srdcom a musel preto absolvovať aj chirurgický zákrok. Dokonca ho museli presunúť kvôli komplikáciám na jednotku intenzívnej starostlivosti. Ak sa vylieči a prepustia ho do domov, na svoj doterajší životný štýl môže zabudnúť. Paradoxne, uľahčí mu to aj konflikt s jeho kolegyňou a priateľkou Zuzanou Bubílkovou, s ktorou ukončili spoločné rok trvajúce účinkovanie.

Po doterajších peripetiách so zdravím herca Jiřího Krampola prischla jeho manažérovi Milošovi Schmiedbergerovi (74) aj starostlivosť o jeho zdravie. Na základe pokynov ošetrujúceho lekára profesora Špačka a jeho tímu bude dbať na prísne pokyny v rámci ďalšieho postupu po jeho prepustení z nemocnice. Doteraz sa javilo, že v tomto smere nad ním dohliada Zuzana Bubílková, s ktorou pred rokom začali vystupovať v spoločnom programe.Tá s ním chodievala aj na vyšetrenia k lekárom a vyjadrovala sa k jeho zdravotnému stavu. Niečo sa ale medzi nimi zrejme pokazilo, pričom ona tvrdí, že to spôsobili aj osoby v jeho blízkosti, ktoré ju obviňujú, že zapríčinila zhoršenie jeho zdravia. "Keď som ho brzdila, aby neprepínal svoje sily, reval na mňa. A to ja nepotrebujem," tvrdila o Krampolovi pre eXtra.cz moderátorka a politická glosátorka Zuzana Bubílková.

"Obvinenie, že za to vlastne môžem ja, považujem len za pokračovanie rok trvajúceho útoku a naschválov zo strany kliky ľudí, ktorí sa okolo neho pohybujú a chcú ma vytlačiť. Preto som chcela skončiť. Navrhla som to a dohodli sme sa, že do konca tohto roka ešte dojazdíme zazmluvnené predstavenia a od budúceho roka už budeme robiť každý sám," uviedla novinku Zuzana Bubílková. Vyčíta Krampolovi, že má na svoj vek veľmi vysilujúci štýl života."Jirka od rána do večera chodí po rôznych návštevách, reštauráciách a podobne. Nedokáže byť doma sám ani päť minút. Mal by si urobiť poriadok vo svojom vlastnom životnom štýle," ohradila sa dotknutá moderátorka.

Takto Bubílková ospevovala spoluprácu s Krampolom ešte začiatkom roka:

​Nezávisle na tom, kto čo tvrdí o zodpovednosti za zdravie Krampola, mal by to byť hlavne on sám. Lekári zrejme usúdili, že to ale nedokáže. Obrátili sa sa preto s výzvou na jeho manažéra a ten ju prijal. "Jirka Krampol musí šesť mesiacov odpočívať. Vôbec by nemal chodiť medzi ľudí," oznámil Schmiedberger pre Blesk.cz po konzultácii s lekármi ich drsný verdikt. "Ak by dostal covid, bolo by to pre neho fatálne," vysvetlil dôvod, prečo sa musí život rozlietaného zabávača priam zastaviť. Pritom je ale herec priam závislý na spoločnosti a aktivitách s nimi a pre nich, ako spomínala jeho kolegyňa Zuzana Bubílková. 

Zdá sa, že spolupráca Zuzany a Jiřího sa skončila na dobu neurčitú:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

"Jirka musí myslieť na seba. Určite počas doby, keď bude hroziť covid. Aj keď je očkovaný, je astmatik, choroba by ho veľmi ohrozila. Takže lekári rozhodli, že žiadne akcie. Mám exkluzívnu zmluvu na jeho zastupovanie. Takže si to postrážim," dodal manažér s odhodlaním prevziať zodpovednosť aj v ohľade zdravia svojho klienta. Pre priaznivcov Jiřího Krampola iste nie je dobrá správa, že ho tak dlho neuvidia na predstaveniach a iste ich nepotešilo ani to, že končí s novým typom programu v spolupráci s Bubílkovu. Už len sa treba nechať prekvapiť, či prísny režim Krampol aj dodrží.

Súvisiace články

Najčítanejšie